Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz Vision #43448 üzenetére

" mert az örök dunai panoráma nem nekik jár"
    Amire ránéztem ott panoráma sincs, vagy nagy panoráma van az elsőről. Márha nem az utca másik oldalán 30méterről nézheted fullosan látva ahogy a szembeszomszéd gatyában vakarja a seggét, a másik téged sasol, a harmadik mit néz tvben, a negyediknél buli van, a hatodik orrát túrja tvzés közben, a hetedik.... [link]
    Mindez legendásan szar kivitelezési minőségben. Van ahol pl a hangszigetelés nem volt fontos.

@Dareiosss
    "Amiket beírtok fizetéseket, ezek már nyugati bérek."
    Mármint melyik? Mert az IT üvegplafonos azt az ~1% keresi a legjobban fizetett területen MOon. Amúgy ITben az átlag ami a legjobban fizetett szektor 1.2brutto = 810 netto.
    És még ennek az 1%nak se igazából elérhető 20% önerővel a 410misis lakás havi törlesztője hirtelen kalkuláció alapján 2misi+ 30évig. Háát ha 35évesen felveszed akkor mire nyugdíjba mész kifizetted de akkor 30évig ezért dolgoztál. Még csak nem is a top 1% bérből élőnek készülnek.
    szerk: Ahol lakom ami csak egy sima újépítésű van aki komplett emeletet vett. A lakások pedig állnak üresen. Meg írtam, hogy a vásárlók KPsak. Levágják lakásonként a 100-500misit. Ahogy írtam ez nem a bérből élőnek készül. Még ha ITs és üvegplafonos akkor sem.

Új hozzászólás Aktív témák