Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
válasz
axioma
üzenetére
Ne legyen üldözési mániád, nem lenne veled semmi bajom!

Mikor még kezdő voltam, kifejezetten fontos volt, hogy kik lesznek a kollégák. A szakmám csínját bínját csak (nem kicsivel) idősebb kollégáktól lehetett eltanulni, ugyanakkor jó pont volt, hogy van 1-2 fiatalabb kolléga is, mert ez azt jelzi, hogy nem toxic a légkör, ők se menekültek el onnan, így vélhetően én is be tudok majd illeszkedni. A kor nálam a szoftverek, digitalis kompetenciák miatt is szempont volt, mert bár sok szakmai dolgot az idősebb kollégáktól tanulhattam el, programhasználatban (CAD) már mi fiatalok vittük a prímet (egy idő után). Illetve munka után sörözni is inkább velük megyek el (gondoltam én, aztán ez szerencsére nem így lett, az "öregek" is nagyon szívesen jöttek velünk és jól elvoltunk).
Arra, hogy a nemekre is kitértem nincs jó mentségem, de nem volt rossz szándék mögötte. Az, hogy vannak hölgyek, urak, fiatalok, idősebbek pl. nekem azt jelentette, hogy mindenki megtalálta a számítását adott cégnél, nem toxic a légkör.
Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest