Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Hmm, akkor tényleg lehet benne valami, hogy előző főnököm, amikor elmentem, azt mondta nagyon sajnálja, baromi ritka, hogy bármilyen kuli munkát is adott nekem, mert félt, hogy nyavalyogni fognak többiek, én megcsináltam szó nélkül
Engem nem különösebben foglalkoztat, mit kell csinálni, cég fizet, én csinálom. Ha ilyen kevésbé kedvelt munka, ráadásul nyugodtan elhúzhatom, management így-is, úgy-is hálás lesz. Mondjuk mindig volt/van közte jó meló is, gondolom erre figyelnek, vagy fene se tudja... ahogy írta valaki, jobb, mint a napon kapálni
Így én nem szoktam panaszkodni, jó dolgunk van.No offense kiskerben dolgozóknak, de nekem nem a kapálás szokott ilyenkor eszembe jutni, hanem aki boltban dolgozik, szigorú munkarend, egész nap keményen tolja, és még a hülye vásárlókat is ki kell bírnia, mert pár idióta azt hiszi az ő személyes szolgájuk, és úgy is beszélnek velük...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Engem nem különösebben foglalkoztat, mit kell csinálni, cég fizet, én csinálom. Ha ilyen kevésbé kedvelt munka, ráadásul nyugodtan elhúzhatom, management így-is, úgy-is hálás lesz. Mondjuk mindig volt/van közte jó meló is, gondolom erre figyelnek, vagy fene se tudja... ahogy írta valaki, jobb, mint a napon kapálni
Így én nem szoktam panaszkodni, jó dolgunk van.