Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD FX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Skylake-
üzenetére
Létesítményüzemeltetési vezető vagyok. Amikor bő egy éve a céghez kerültem, meglepve konstatáltam, hogy ahány konyha, annyi féle kávégép, mindenki magának hozza a szemes vagy őrölt kávét, tejjel ugyanez a helyzet. Amelyik folyosón én vagyok, itt csak valami ősrégi Szarvasi karos gép volt, azzal meg nem igazán volt kedvem reggelente szórakozni..
Az előző munkahelyemen még üdítő is volt ingyen meg amit akarsz.

Sikerült elérnem, hogy most már minden konyhában van darálós kávéfőző (béreljük egy cégtől) és bele normális kávé, plusz a tejet is már központilag rendeljük. Emellett végre van ballonos víz is, mert persze korábban az sem volt. Ezek havonta maximum pár százezer forintos kiadások egy cégnek, de nagyon sokat számítanak (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech momo racing
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest