Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok,
Egyre inkább foglalkoztat a gondolat, hogy nem vagyok elégedett a szituációmmal és kiváncsi lennék a véleményetekre, ahogy olvasom vagytok itt olyanok akik jobban belelátnak ezekbe a dolgokba.
Szóval: 25F. SAP Tanácsadóként dolgozok, jelenlegi fizetésem 670br.Tapasztalat: 3 év SAP-vel, ebből 1 év belső support SD modulon, itt úgy gondolom elég komoly felhasználói tudásra tettem szert, megismertem a modul működését.
Utána elmentem az egyik legnagyobb tanácsadó céghez, ahol modult váltottam és FI-sként voltam foglalkoztatva, ezidő alatt két S4/HANA bevezetésben vettem részt, volt on-site support, oktatás, blueprint készítés, migráció. Valamint egy teljes FI modul tesztelés. Innen a vezetés hozzáállása és a kollegák miatt leléptem. 500->650br.
A jelenlegi helyen nyár végén kezdtem és visszakanyarodtam az SD modulhoz, az előző cégem megutáltatta velem az FI-t, meg itt otthonosabban mozgok ezen az Order-to-Cash vonalon. Viszont ezen a junior-medior szinten egyedüli SD-s vagyok a csapatban, senior segítségem nincs, minden más jellegű segítséget azt megad a cég (kiadványok, learninghub stb) de magát a szakmai fejlődésemet nem tudják asszisztálni, mivel közvetlen hozzáértő a pesti telephelyen nincs. Ez aggaszt picit, valamint az igéretekkel ellentétben valós projekt sincs amin részt tudnék venni, most is egy teljesen az én csapásvonalomtól eltérő projektre tettek be, hogy ne "unatkozzak".
Szabadidőmben a lokális sandbox teljes customizationjét megcsináltam, felépítettem.Egyrészt én keveslem a fizetést - tudom, én váltottam ennyiért -, valamint aggaszt, hogy a jövőbeli projekt nincs kilátásba és megmaradnék ebben a stagnáló helyzetben.
Szerintetek használjam ki a rendelkezésre álló szabadidőt és fejlesszem magam, vagy kezdjek el nézelődni más cégek felé, ahol reményeim szerint gyakorlati tapasztalatra is szert tehetnék?
Valamint egyre inkább foglalkoztat külföld gondolata is, szerintetek a fent leírtakkal már érdemes lenne megpróbálni vagy kéne még pár sor a CV-be?
bocsánat, ha érthetetlen voltam, csak megpróbáltam kiadni a frusztrációm
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- eBay
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- Milyen TV-t vegyek?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Villanyszerelés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest