Hirdetés
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
"Anekdotális, de én soha nem kértem fizetésemelést sehol, és ez bizonyos környezetben lehet, hogy jobb kimenetelhez vezet."
Ezeken a helyeken azért kaptál végül?
Szintén csak egyéni tapasztalat, valószínűleg én voltam olyan helyen, ahol ennek nincs kialakult céges kultúrája (vagy ami kialakult, az nem igazán munkavállaló-barát)- szóval én azt tapasztaltam, hogy magától a managerem/cég alig akart valamit adni, teamen belül ezért hatalmas eltérések voltak közel azonos pozíciókat tekintve.
Akiket kulcsembernek tartott az aktuális manager és rendszeresen a nyakára jártak máshonnan kapott jobb ajánlatokkal, azok kaptak, a többiek nem igazán (vagy ha igen, akkor sem túl magasakat, így pár év alatt még nagyobb különbségek lettek teamen belül).
Azt is rendszeresen eljátszották, hogy ha valaki fentebb lépett, akkor csak egy minimális emelést kapott, viszont a felelősége sokkal nagyobb lett - volt, akit évekig csak hitegettek egy lehetséges emeléssel.
Ellenben a mostani helyemen elégedett vagyok ezzel a témával, a managerem a tavalyi éves performance review-n magától adott pár százalék emelést, úgy, hogy előtte pár hónappal jöttem a céghez, tehát egyáltalán nem vártam semmi ilyesmit. Idei még nem volt, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs