Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen monitort vegyek?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vénusz
újonc
A Topic-ot olvasva egy kicsit elszomorodtam. Sokkal rosszabb a helyzet mint vártam. Én BME gépészmérnöki végzettséggel, (a véletlen sodort ide szakértelem nélkül) programozóként, prémiumokkal havi netto 320 körül kapirgálok, és egyáltalán nem érzem túlfizettnek magam. A meló gyakorlatilag nehéz, több év tapasztallatal a hátam mögött, gyakorta kapok olyan feladatokat, aminek szinte nekiálátni is alig tudok, mivel akkora tapaszatalatanyagot, ill. gyakorlati program-
ismeretet, stb... igényel. Szerencsére ''több lábon állok'' mivel évekig algoritmikus programozással, bonyolultabb rendszerek hibajavításával, illetve 3d studióval is kellett foglalkoznom. Ezzel a fejlesztési melóval az USA-ban minimum havi 2 millát kapnék. Ok, tudom, ez a szorzó nálatok is meglenne. Mindenesetre azt látom,
hogy a helyzet itt Magyarfölfön igencsak szar. Hiába megyünk az unióba, gyakorlatilag ''Albániában vagyunk'' (bocs az Albánoktól, csak az anyagi helyzetükre gondolok). Iszonyat sok tehetséges ember bagóért dolgozik, vagy melót sem talál. Ami biztos, hogy szerencse kell, de tehetség is. A tehetség pedig gyakorta abban kell hogy megnyilvánuljon; hogy valaki elégedetlenné válik, és utánna megy, keressi a szerencsét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Metal topik
- Villanyszerelés
- Linux Mint
- Projektor topic
- M.i.-avagy létezik-e a mesterséges intelligencia?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- SteelSeries Apex 3 TKL Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Keychron K3 Pro Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Keychron K3 Max Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest