Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
VirsLee
üzenetére
Ezt a kérdést minden olyan pozícióra felteheted ami a példánál maradva nem közvetlenül fejleszt. Pl.: hogyan hatáorozd meg az értékét a PO nak PM nek, DEV opsos kollégának, bármilyen lead pozíciónak, csapat vezetőnek stb. stb..
Közvetlenül nem "termel", "csak" azért van hogy a csapat ami termel jól működjön. (amit humán oldal kezelésével és a x keretrendszer betartásávar tesz meg)A baj az (ezzel is), hogy sokszor vak vezet világtalant. Meg felveszik "SM" nek az egyetemről kiesett 0 kilóméteres emberkét aki átment egy SM "kurzuson". Ezek persze, hogy nem fognak jól teljesíteni. Mindezek mellet én is kb egy kezemen meg tudom számolni hány normális SM el találkoztam, de úgy kb a cégeket is ahol scrum stb keretrenszert sőt mint agilitást mentalitást normálisan tették magukévá és működik is.
Viszont azt is hozzáteszem, hogy a legtöbb esetben ahol nem láttam működni, ott azért a fejlesztők is megértek egy misét.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Star Trek
- VR topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs