Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
HÁHÁ hallod már vártam mikor szolják meg a mamuszom
jaja jó meleg
az ágy abszolut stabil söt még picit rásegit a mozdulatokra

Oldallapot a BLACK modnál flexel vágtam ki mert sajnos akkor még nem volt meg a gravirozó gépem, flexel is lehet vágni csak utána iszonyú sok munka van vele, gömbreszelő... 3szögreszelő... tűreszelő... durva papír... 300as...500as... 1000es... nem keveset dolgoztam vele, gravirozóval viszont aprólékos de pontos és kevés vele az utómunkálat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Montech King 65 Pro BONTATLAN!!
- Endorfy NAVIS F360 ARGB (Bontatlan)
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jaja jó meleg
az ágy abszolut stabil söt még picit rásegit a mozdulatokra