- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- OLED TV topic
- Digitális képkeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
Az jó ha nincs lesarkvédő, ugyan védi a magot szerelés közben vagy az esetleges hűtö elmozdulástol, de hőmérsékletben kb 2-3fokot jelent, javaslatom szerint beruháznék egy zalman 7000CUra vagy ha pénzszükében vagy akkor bontókban lehet szerezni gyári AMD hűtőt amit a dobozos procikhoz adak vagy pedig vegyél iglot pl ne 3200höz hanem egy nagyobb procihoz! Ha jól néztem akkor a bordád az aluminium... RÉZ kell!!! zalman lenne a jó választás. Igen gépszellőztetéssel is elérhetsz némi hőfok csökkenést de mint mondtam a hő forrásátol kell indulni és felesleges oldalra 2*12es ventit rakni ha szar a hűtő. A zsírral kapcs fontos az is hogy mien zsírt rax bele, ezüstpasztát nem javaslom mert tesztek alapján nem jobb mint a sima de az áramot jol vezeti.. ami hátrány, nekem volt ugy hogy rendeltem zsírt és régi volt bekeményedett 1-2 honap alatt kicseréltem és jólett, tehát annyit tehetsz hogy zalman vagy iglot veszel, zsírt cserélsz, és valami jó kis ventit raksz be HÁTRA ami kiszivja a meleget. Mérni meg ugy tudod h egy alaplapra kötöd, erre mást nem tudok ajánlani... Amit CALIBOS barátunk is kérdezett én is feltenném ''3200+Barton ugye nem 2500+-ról húzott változat?'' a ház szellőzéséröl annyit hogy a normális az ha az első venti kintröl befele fujja a levegőt az oldalso szintén, de fordítva is lehet, és a hátsó pedig bentről szívja ki a meleget, meg azt is megnézhetnéd hogy mien tápod hány ventis és az honnan hova fujja a levegőt mert találkoztam már olyannal ami 2*8cm venti pl codegen és kintröl befele fujta a levegőt TEHÁT a tápnak a melege a procira érkezett.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Borderlands 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- NZXT Kraken X62
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest