Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• j0s3ph

tag

válasz magi20 #39 üzenetére

Az jó ha nincs lesarkvédő, ugyan védi a magot szerelés közben vagy az esetleges hűtö elmozdulástol, de hőmérsékletben kb 2-3fokot jelent, javaslatom szerint beruháznék egy zalman 7000CUra vagy ha pénzszükében vagy akkor bontókban lehet szerezni gyári AMD hűtőt amit a dobozos procikhoz adak vagy pedig vegyél iglot pl ne 3200höz hanem egy nagyobb procihoz! Ha jól néztem akkor a bordád az aluminium... RÉZ kell!!! zalman lenne a jó választás. Igen gépszellőztetéssel is elérhetsz némi hőfok csökkenést de mint mondtam a hő forrásátol kell indulni és felesleges oldalra 2*12es ventit rakni ha szar a hűtő. A zsírral kapcs fontos az is hogy mien zsírt rax bele, ezüstpasztát nem javaslom mert tesztek alapján nem jobb mint a sima de az áramot jol vezeti.. ami hátrány, nekem volt ugy hogy rendeltem zsírt és régi volt bekeményedett 1-2 honap alatt kicseréltem és jólett, tehát annyit tehetsz hogy zalman vagy iglot veszel, zsírt cserélsz, és valami jó kis ventit raksz be HÁTRA ami kiszivja a meleget. Mérni meg ugy tudod h egy alaplapra kötöd, erre mást nem tudok ajánlani... Amit CALIBOS barátunk is kérdezett én is feltenném ''3200+Barton ugye nem 2500+-ról húzott változat?'' a ház szellőzéséröl annyit hogy a normális az ha az első venti kintröl befele fujja a levegőt az oldalso szintén, de fordítva is lehet, és a hátsó pedig bentről szívja ki a meleget, meg azt is megnézhetnéd hogy mien tápod hány ventis és az honnan hova fujja a levegőt mert találkoztam már olyannal ami 2*8cm venti pl codegen és kintröl befele fujta a levegőt TEHÁT a tápnak a melege a procira érkezett.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák