Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedioda
tag
DV-t LG től kell licenszelni, amelyik támogatja az dicsekszik is vele, az ő oldalukon ennek nyoma sincs, plusz ezzel az üzleti modellel nemhiszem, hogy megérné nekik. Pláne, hogy a többségnek szerintem még a HDR se mond semmit, nem hogy a DV.
"A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait."
-
salapp
addikt
Szerintem a legtöbb, aki szidja a Sony tévéket vagy az azokon implementált androidot, vagy fizetett Samsung ügynök, vagy simán troll. Három Sony OLED tévénk van. Egyen Google tv, kettőn Android. Az androidos hibátlanul megy, igaz, néhány német mediathek appon kívül csak a smarttube van rajta. Viszont a Google tévén arra néhány alkalomra is használhatatlan a youtube az idegesítően hangos, gyakori, hosszú, akár 40mp-ig nem átugotható és full kretén tartalmú reklám miatt.
Tudom, fizessek védelmi pénzt a YT maffiának és megóvnak a saját agressziójuktól. Tiszta Chicago. De arra a havi tíz videóra rosseb fizetget.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Mandzsu
kezdő
válasz bytesizelife #1 üzenetére
Hmm, hát nálam nincs gond. Van egy Sony ami Androidos, tudom sokan szidják, de szerintem olyan ez is mint kezdetben a mobilok. Kell egy erős hardver alája aztán nincs gond. Nálam folyamatosan a neten van, semmi gond vele. Rendesen be kell állítani a hálózatot aztán lehet rajt nézni bármit. Előtte LG-k voltak de ezek a spéci OS-ek kalap sz@r. Pár év és nincs támogatás hol erre hol arra.
-
mad823
őstag
Lám lám, kezditek visszasírni az Google TV-t? Ott egyedül a home screen-en van ajánló, sehol máshol, azt viszont amúgy nem használod, mert a bemenetválasztóra kiteszel minden gyakran használt appot.
-
Solten
őstag
Megint egy hulladek OS, reklamokkal.
Saor Alba
-
thedioda
tag
Az a baj, nem vennék már olyan TV-t aminek az os-én nem támogatott a DV, így gyanítom nem lesz philips tv-m se.
"A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait."
-
ledgeri
nagyúr
Ha "nagyon" linux, akkor talán lehet rátolni valami mást valahogy... egyszerűbben...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
Nem lenne baj vele, ha minden streaming szolgáltatónok ott lenne a saját appja, de egyelőre a legalapabb MAX-ot sem láttam.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
E.Kaufmann
veterán
Titán-titán... Ti tán megvennétek?
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
bytesizelife
tag
Soha egyetlen TV-t sem engedtem ki az internetre, frissítéseket is USB stickkel telepítem. Rohadjanak meg a reklámjaikkal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest