Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
Na most az van, hogy nem használok sem instagramot, sem facebookot sem egyéb "népszerű" alkalmazást. A csevegők közül a Vibert illetve szökőévente a Skype-ot. Lehet ez is számít...
Használtam Samsung A5-öt rootolva, moddolt ROM-al, sőt LOS-t és még a Sailfish is ráment, de ezek közül a moddolt ROM-al volt leginkább élvezhető a telefon; vagy inkább lwgkevésbé problémás app oldalról.
Ha zártság, akkor azért abban az iOS is bajnok... én azt gondolom, hogy alapvetően bizalmi kérdés ez az egész, mert oké, ha nyílt minden, akkor sem biztos, hogy a forráskódot olvasgatva meg tudnék ítélni bármit a működésről... Egyébként most is pl. a Termux F-Droidról lett telepítve Android 10 alatt... A Sailfish, ahogyan írod is, a zártság miatt szintén bizalmi kérdés, és még az Android támogatása sem acélos.
Nem célzottak a reklámok, hanem olyat tudsz, higy releváns vagy nem releváns reklámot szeretnél látni, akár pl. a PH! saját appjában...De pénzért ugye lehet venni reklámmentességet, ha erre ad lehetőséget az app fejlesztője. Hogy honnan veszik ehhez az adatokat, azt nem tudom, de nekem annyira nem relevánsak... Tegyük hozzá, hogy eleve nem használok sok app-ot; olyat végképp keveset, amiben reklám van vagy lehet... A másik, hogy nekem van hangasszisztens, használom is, de eddig soha egyszer sem köszönt vissza sehol semmiféle telefonbeszélgetési vagy akár chat, email téma; sem email-en, sem reklámban. Pedig Bixby figyel, mert ha szólok neki, azonnal reagál... Tehát én az efféle dolgokat hamarabb írnám a Facebook számlájára...
Android alatt létezik az engedélykezelés, tehát elvileg csak annyit tudnak rólad, amennyit te engedsz tudni. Ha nem-okos telefont használsz, akkor is be tudnak mérni. Ha fellépsz a netre bármilyen eszközzel, már nem vagy láthatatlan... Nekem a Samsung saját adatvédelmi appja fut folyamatosan, VPN-t használ, stb... De ezek mind-mind bizalmi dolgok is valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest