Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabánya
senior tag
-
mephi666
nagyúr
válasz
ricsi081 #10294 üzenetére
a forgalmi szerintem kb egy 5össel több, mióta nincs rutinvizsga és a forgalomba került az "anyaga"
akkor is durva ez az 1900ft-os óradíj: nálunk az alapdíj kerül több, mint 2ezerbe, amire rájön még km-enként is egy díj... (mondjuk ha azt nézzük, hogy emiatt sok oktató "spórol", hogy ne menjen ténylegesen 50perceket a kocsi, akkor is drágább nálam bőven... de mondjuk levezetem az összes percet, amit elszámolnak)
ki is ment a fejemből, hogy az okmányirodónak is fizetni kell... de ha ott leszek, nem fogom már sajnálni azt a 4ezret
-
harry
veterán
válasz
ricsi081 #10281 üzenetére
En csiganal 110re szamoltam, ha minden igaz, es elsore sikerul.
Csiganal amugy aranylag lehet varialni kresz oktatassal, meg lehet beszelni, hogy inkabb de./du. mesz aznap, de fel kell hivni, es kiderul.
Kb. Ennyi fugg az iskolatol, gyakorlatra mehetsz ha epp raersz (meg az oktato is), vizsga meg akkor, amikor.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest