- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
AMD Power #6331 üzenetére
Lehetséges, kinek mi jön be.
Mikor nem hivatalosan apum és bátyám révén tanultam vezetni, benzinest nyúztunk. A jogsit 1.4-es TDCi Fusionon raktam le, de valamiért az a kocsi nem nyerte el a tetszésemet. Ment, ha kellett, de picit fura volt nekem. Utána felüdülés volt a benzines, és picit nehezebb is a kezelése, de hamar ráhangolódtam. Apum szolgálati kocsija 1.9-es TDI Caddy, na azt nagyon faszán lehet érezni méretei ellenére és egészen jól húz még közepes fordulaton is. Ha első autót kéne vennem, konkrétan nem kötném ki, hogy most benzinest vagy dízelest vennék, az ár döntene és a tartósság elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest