Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
válasz
Imilenni #15192 üzenetére
Elkezdenéd/tek a helyemben most?
Inkább jövő tavasszal kezdeném, jobb az ilyet egy füst alatt letudni, sokat lehet felejteni a tél alatt, kijössz a rutinból.Valamiféle védőfelszerelést be kell egyébként szerezni?
Ezt elfelejtettem az oktatótól megkérdezni.
Jó, ha van (bukó, kabát, nadrág, csizma, kesztyű), a legtöbb oktatónál szoktak lenni felszerelések, de a saját a legjobb, hisz később is abban fogsz motorozni, jobb szerintem úgy megszokni a mozgást.
Számodra volt valami ami nehezebben mint, így hogy először ültél motoron?
Mai napig kísért, hogy nem merem eléggé dönteni a motort, mert hát nem természetes pozíciója az emberi testnek, még így 3 év múltán is mondogatnom kell magamban, hogy "döntsed csak nyugodtan, döntsed csak nyugodtan"
Nézegettem pár cég számait, elég szép %-ban sikerül az A jogsi, míg a B jó ha 50%-on áll, ez igaz lehet?
Erről nem nagyon tudok nyilatkozni, rutinon nálunk talán ha 1 ember nem nem át.
Itt mennyire számít hogy milyen motorral mész?
Autónál valamilyen szinten számít, úgy vettem észre. Kis 4-es Golfal tanultam, jó volt, nem irigyeltem azokat akiket valami nagyobb állatba ültettek.
Huhh, ezt nem tudom. Az oktatók szerintem nagyon nagy százaléka naked motoron tanít (régen az ER-5 volt a sláger, most már a Hornet 600), gondolom elsősorban ha bukik a tanuló, ne a drága idomok törjenek, másrészről talán az a legkönnyebben megülhető.
Város ahol vizsgázol? (Mennyire számíthat?)
Két lehetőségem van igazából,
Az első ahol szinte nincs is lámpa de sok a kisutca.
A másik pedig ahol B jogsit tettem, sok lámpa, sok jobbkezes utca. Itt azért a sofőrök néha elég hülyén viselkednek..
Nagyon is számít. Szerintem. B-s jogsit kisvárosban tettem le (Kalocsa), a motorost pedig már megyei jogúban (Dunaújváros), azért érződött a különbség.
Én inkább az első esetet választanám szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest