- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Egérpad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz
HoaryFox #15191 üzenetére
Szóóval.
Szerintem itt jobb helye lesz ezen kérdéseknek, később ha kell más is megtalálhassa!
Szóval,
Beszéltem egy oktatóval, azt mondta hogy valószínűleg a rutint még talán betudnám fejezni az évben, viszont a városit szinte kizárt.
Ti mit tennétek?
Emlékszem autónál sokat jelentett az időkiesés (itt pl ugye akár 5 hónap is lehet, mire eljutok a rutinról városba).
Elég szerencsétlen időpontban kezdtem az egésznek, bár még csak most leszek 24, szóval vezetni nehezen tudtam volna korábban.Elkezdenéd/tek a helyemben most?
Valamiféle védőfelszerelést be kell egyébként szerezni?
Ezt elfelejtettem az oktatótól megkérdezni.
Számodra volt valami ami nehezebben mint, így hogy először ültél motoron?Nézegettem pár cég számait, elég szép %-ban sikerül az A jogsi, míg a B jó ha 50%-on áll, ez igaz lehet?
Itt mennyire számít hogy milyen motorral mész?
Autónál valamilyen szinten számít, úgy vettem észre. Kis 4-es Golfal tanultam, jó volt, nem irigyeltem azokat akiket valami nagyobb állatba ültettek.
Város ahol vizsgázol? (Mennyire számíthat?)
Két lehetőségem van igazából,
Az első ahol szinte nincs is lámpa de sok a kisutca.
A másik pedig ahol B jogsit tettem, sok lámpa, sok jobbkezes utca. Itt azért a sofőrök néha elég hülyén viselkednek..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest