- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Hasonló élményeim vannak azóta nekem is. Szintén 2 hónapja vezetek.
Zugligeti úton van egy nagyon éles kanyar, ahol a sáv is keskenyebb. Két irányú az út. A kanyar előtt ki van rakva a 30-as tábla. Szépen veszem be a kanyart az előírt sebességgel.
Erre szemből megjelenik valaki kb 60-nal, mivel keskeny a sáv átlóg az enyémbe. Centiken múlt...
Máshol előzni tilos tábla ellenére megelőzött valaki, hogy utána én álljak mögötte a piros lámpánál. Ott 60-70 körül mentem.
Semmi megértés nincs az autósokban. Türelmetlen mindenki. Én megértem, hogy valaki évek óta vezet és ismeri az utakat. Én viszont most járok arra először. Figyelem az utat, a forgalmat, a táblákat, gyalogosátkelőt. Úgy tűnik másnak ezekre nem kell figyelnie. Mintha egy idő után érvénytelen lenne KRESZ.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest