Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
garga pista
üzenetére
borzalmas
de tényleg, miért lenne nehéz hogy legalább értékeléseket lehessen hagyni, és hogy látszon hogy a hirdető mire kapta, nem is értemgoogle cache alapján vadszágattam hogy ez az eladó korábban is hasonló dolgokat hirdetett, és talán már tiltva lenne ha átverő
mindenesetre ma reggel kinyitottam a szekrényt, gyanús volt, de megvolt rá az esély hogy tényleg csak balfaszkodott, én meg az adataimat, számomat, nevemet adom aztán nem veszem át ő szívja meg.. szerencsére benne volt mind a két akku úgy ahogy mondta
velem is voltak már esetek, egyelőre továbbra is egyszer vertek át 80k-val, de ott nagyon fiatal és buta voltam én is. Az volt az össz megpsórolt pénzem akkor kb. és még csak nem is a pénz fájt annyira, mint az hogy fel lettem ültetve, itt is hasonló érzéseim voltak végig
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de tényleg, miért lenne nehéz hogy legalább értékeléseket lehessen hagyni, és hogy látszon hogy a hirdető mire kapta, nem is értem