Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
garga01 #1094 üzenetére
borzalmas
de tényleg, miért lenne nehéz hogy legalább értékeléseket lehessen hagyni, és hogy látszon hogy a hirdető mire kapta, nem is értem
google cache alapján vadszágattam hogy ez az eladó korábban is hasonló dolgokat hirdetett, és talán már tiltva lenne ha átverő
mindenesetre ma reggel kinyitottam a szekrényt, gyanús volt, de megvolt rá az esély hogy tényleg csak balfaszkodott, én meg az adataimat, számomat, nevemet adom aztán nem veszem át ő szívja meg.. szerencsére benne volt mind a két akku úgy ahogy mondta
velem is voltak már esetek, egyelőre továbbra is egyszer vertek át 80k-val, de ott nagyon fiatal és buta voltam én is. Az volt az össz megpsórolt pénzem akkor kb. és még csak nem is a pénz fájt annyira, mint az hogy fel lettem ültetve, itt is hasonló érzéseim voltak végig
-
DeathAdder
veterán
válasz
hzsolee #1091 üzenetére
igazából hogy enteren múlt hogy elküldjem a francba, de ha átverő úgyis megkapta másoktól, úgyhogy töröltem, és úgy döntöttem inkább kikérdezem, akkor hívott hogy ő hibázott és elnézést kér
gondba vagyok rendesen most
főleg ha én verem át hogy nem veszem át, ő meg tényleg igazat mond
-
DeathAdder
veterán
annyi és olyasfajta átverésről olvasni hogy csak kamillázok
ahogy én járok nem tudom eldönteni mi lehet benne az átverés koncepciója, de beírom hátha van valami racionális
szóval 2db új parskide akkura elutaltam 30 ezret. természetesen csak utána kezdtem gyanakodni hogy éri meg ez az eladónak újonnan eladni hogy még a szállítást is ő fizeti, lidl-ben is a hétvégi 20% kedvezménnyel is drágább volt, képtelenség, meg elég szűkszavú, és azt se túl helyesen írta le, és mind a három általa hirdetett 8ah akkuból volt neki 2 db, miután megkérdeztem hogy van-e valamelyikből 2 db... egyből lett mindegyikből (a hirdető hirdetései) amit vettem azt már törölte. aztán azt mondta még aznap feladja, nem adta fel..
tudtam hogy ezt megszívtam, aztán megkönnyebbültem amikor jött hajnali 2kor a foxpost értesítés, persze benne volt hogy féltégla, de minek bajlódna vele ha már nála pénz. aztán most az automatánál csak néztem egyet, 30 ezer Ft a fizetendő..
mutatom az eladónak a foxpost fényképet.. válasz: "használjam egészséggel".. kérdezem tőle mi volt amúgy ebben a koncepció, minek küldött csomagot egyáltalán?
erre hív, jajj hibázott, elrontotta, visszautalja és vegyem át, visszautalta..most nagyon nagy baleknak érezném magam ha ezután átvennék egy féltéglát rajta egy smileyval... ugyanakkor visszautalta, hogy megint kifizessem és megint megkapja a 30 ezret? van ebbe valami racionális hogy miért érné meg az átverőnek?
én is szarul érezném magam ha tényleg csak balfaszkodott és ott az új akku szekrénybe. ugyanakkor mától a lidlben is meg tudnám venni 40 ezerért
-
DeathAdder
veterán
Nekem se jön email hiába kapcsoltam be, mert azóta is irkálnak az átverők.
egy óra alatt több mint 300-an megnézték a hirdetésemet
valami bot frissítheti 10 másodpercenként
mi lett ebből a jófogásból, hogy nem sikerül kisöpörni a szemetet...nagyjából kezdem érteni miért nem válaszol a legtöbb hirdető akinek írok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest