Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeathAdder

veterán

válasz garga01 #1094 üzenetére

borzalmas :( de tényleg, miért lenne nehéz hogy legalább értékeléseket lehessen hagyni, és hogy látszon hogy a hirdető mire kapta, nem is értem

google cache alapján vadszágattam hogy ez az eladó korábban is hasonló dolgokat hirdetett, és talán már tiltva lenne ha átverő

mindenesetre ma reggel kinyitottam a szekrényt, gyanús volt, de megvolt rá az esély hogy tényleg csak balfaszkodott, én meg az adataimat, számomat, nevemet adom aztán nem veszem át ő szívja meg.. szerencsére benne volt mind a két akku úgy ahogy mondta

velem is voltak már esetek, egyelőre továbbra is egyszer vertek át 80k-val, de ott nagyon fiatal és buta voltam én is. Az volt az össz megpsórolt pénzem akkor kb. és még csak nem is a pénz fájt annyira, mint az hogy fel lettem ültetve, itt is hasonló érzéseim voltak végig

• DeathAdder

veterán

válasz hzsolee #1091 üzenetére

igazából hogy enteren múlt hogy elküldjem a francba, de ha átverő úgyis megkapta másoktól, úgyhogy töröltem, és úgy döntöttem inkább kikérdezem, akkor hívott hogy ő hibázott és elnézést kér

gondba vagyok rendesen most :DDD főleg ha én verem át hogy nem veszem át, ő meg tényleg igazat mond

• DeathAdder

veterán

annyi és olyasfajta átverésről olvasni hogy csak kamillázok

ahogy én járok nem tudom eldönteni mi lehet benne az átverés koncepciója, de beírom hátha van valami racionális

szóval 2db új parskide akkura elutaltam 30 ezret. természetesen csak utána kezdtem gyanakodni hogy éri meg ez az eladónak újonnan eladni hogy még a szállítást is ő fizeti, lidl-ben is a hétvégi 20% kedvezménnyel is drágább volt, képtelenség, meg elég szűkszavú, és azt se túl helyesen írta le, és mind a három általa hirdetett 8ah akkuból volt neki 2 db, miután megkérdeztem hogy van-e valamelyikből 2 db... egyből lett mindegyikből (a hirdető hirdetései) amit vettem azt már törölte. aztán azt mondta még aznap feladja, nem adta fel..

tudtam hogy ezt megszívtam, aztán megkönnyebbültem amikor jött hajnali 2kor a foxpost értesítés, persze benne volt hogy féltégla, de minek bajlódna vele ha már nála pénz. aztán most az automatánál csak néztem egyet, 30 ezer Ft a fizetendő..

mutatom az eladónak a foxpost fényképet.. válasz: "használjam egészséggel".. kérdezem tőle mi volt amúgy ebben a koncepció, minek küldött csomagot egyáltalán?
    erre hív, jajj hibázott, elrontotta, visszautalja és vegyem át, visszautalta..

most nagyon nagy baleknak érezném magam ha ezután átvennék egy féltéglát rajta egy smileyval... ugyanakkor visszautalta, hogy megint kifizessem és megint megkapja a 30 ezret? van ebbe valami racionális hogy miért érné meg az átverőnek? :DDD én is szarul érezném magam ha tényleg csak balfaszkodott és ott az új akku szekrénybe. ugyanakkor mától a lidlben is meg tudnám venni 40 ezerért

• DeathAdder

veterán

Nekem se jön email hiába kapcsoltam be, mert azóta is irkálnak az átverők.

egy óra alatt több mint 300-an megnézték a hirdetésemet :D valami bot frissítheti 10 másodpercenként
    mi lett ebből a jófogásból, hogy nem sikerül kisöpörni a szemetet...

nagyjából kezdem érteni miért nem válaszol a legtöbb hirdető akinek írok

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés