Hirdetés
- Asztrofotózás
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
jo, csak erted, az alja muanyag, a teteje fem, akkor most muanyagragasztot vagy femragasztot vegyek? nem ertek en ehhez. ezek kozul melyik volt? itt nincs 600ft-os :/ ezzel konkretan neked neked hany napja van fent hibatlanul?
a G3S tud bluetooth 4.0-at? mert az internet joreszt azt mondja, hogy nem (nem az elso, hanem ha atlagolod, akkor 2.1 jon ki!), de ez azt mondja, hogy igen, es ez (ami ahogy nezem mashonnan tudja meg) azt mondja, hogy igen.
probaltam egy Xiaomi Mi Band-et parositani hozza az android bluetooth parositas latta is, de nem tudtam teljes mukodesre fogni, a Mi Fit app peldaul sehogy se talalta. Valaki probalta mar vele? -
nyestegabesz
csendes tag
Persze: 22.000,- Ft-ért ment el.
Nem éppen az az ár amit reméltem, de a végén már úgy voltam vele hogy mindegy, csak már legyen valami.
Hirdettem ugyanis lassan két hónapja, de nem nagyon volt rá érdeklődés.
Először 35-ért, aztán pár hét után már 30-ért kínáltam és végül egy hete levittem 25 ezerre, de még abból is alkudtak
Nem tudom hogy a többieknek hogyan sikerült eladni 35-36 ezerért ... -
matthewKER
tag
-
Bembee12
aktív tag
#8107: Akkor csak neked kiírom rendesen Eladó a Jiayu G3T-m (már több mint 1 hónapja)... (kérlek ezért ne tilts ki Admin
) Bár a mai nap után szerintem kevesebb jelentkező lesz a mobilomért...
Azért írtam azt neki privátban, mert szerintem nem része a topicnak, h mit szeretnék venni, mint, ahogy ez az off topic rész se tartozik egyáltalán a G3S topichoz...Na itt a rendes rész...:
Sikeresen leejtettem a G3T-t
A Gorilla Glass sértetlen maradt, de alatta a kijelző "betört", a bal szélén fekete, lila csík van, de néha jó... Az érintőnek viszont semmi baja nem lett.Nagyon dühítő.
De amúgy minden más jó rajta.
Kérdés: Mit csináljak? Mármint amúgy is el szeretem volna adni.
1. Adjam el így olcsóbban? Menyiért vennék meg így?
2. Vegyek bele új kijelzőt és adjam el úgy? Megéri egyáltalán a plusz pénzt?
3. Küldjem vissza gariba? (Minideal) Ez amúgy garisnak számít? (szerintem nem)Bárminemű választ szívesen elfogadok.
-
jackbacsi87
senior tag
régen nexus s-em volt, ott sem működött az otg. anno utánakerestem, hardveres oka volt a dolognak, valami hiányzott, vagy nem volt összeforrasztva, már nem tudom pontosan. a lényeg az volt, hogy az otg képes telók le tudnak adni áramot, ezek meg nem. volt egy leírás, amivel elvileg mégis működésre lehetett bírni őket, megpróbálom előkotorni. (nem próbáltam, csak saját felelősségre!!)
-
KurtCobain
őstag
Stanner ROM volt fenn a telódon? A beállításokban volt egy autostarts modul, abban lehetett engedélyezni, hogy mi induljon el automatikusan a telefonnal. Azt anno beleraktam a decemberi spanyol rom modolásomba és megszoktam már.
De egyébként kudarcba fulladt, mert szétbontani szét tudom, de összerakni már nem. ÍJ.
Deodex/odex: a legtöbb gyári apk(-n belüli) .dex fájlja külön van, a deodexálásnál ez belekerül az apk-ba, így könnyebb módosítani.
Sima/Lite: igen.
-
sexymusprime
tag
Már bent van tövig
teljesen meztelen a telefonom, de így is csak tölteni akar :/
Az USB debugging pedig ki van kapcsolva (bár ma bekapcsoltam, mert egy félperces googlezás után azt is ajánlották)
Plot twist egyébként: közel egy év után megadta magát a kábel amit kaptam hozzá, de annyira, hogy egy laptopot azonnal kikapcsolt, amikor bedugtam
a sajátomnak pedig "csak" lekapcsolta az összes USB portját a következő újraindításig (ez ~10 napja volt, azóta rég kidobtam).. most két teljesen másik kábellel próbálkozom. Sajnos más számítógép most nincs a közelemben amivel ki tudnám próbálni :|
-
alphamooncam
őstag
Üdv Fórumlakók !
Ma találkoztam jeriko2 fórumtárssal, aki kölcsönadta az akkumulátorát, sajnos ez sem segített életre kelteni a telefonomat - továbbra is "téglaüzemben" működik, illetve nem működik. A töltést sem veszi, ill. semmilyen életjelet nem ad.
Legmélyebb tiszteltem Neki, és Neked is, amiért segíteni próbáltatok.
Őszintén szólva tanácstalan vagyok, mert a fizikai sérülés ki van zárva.
Annyit még megpróbálok, hogy írok a minideal-nek, hátha garanciában bevállalják a javítását.
Azért "hát-ha", mert volt egy saját hibából eredő kontakt hibám - fejhallgató csatlakozónál -,melyet a legnagyobb hazai szolgáltatónál pár hónapja megjavíttattam, a telefont szétszerelték, a zárjegy megsérült.
Így marad az, hogy HA bevállalják garanciában akkor visszaküldöm, ha meg nem, akkor keresnem kéne itthon valakit aki "bevállalja" a javítását.
Esetleg honi megoldásra van vmi ötletetek?
Köszi: P.
-
-
Vicu21
tag
elvileg ez most jó
én beszélni madzsar, de nem teljesen ért Te mit írsz
nekem ez megoldotta -
Vicu21
tag
ha nem, akkor kapd ezt le, wipe-ok nélkül rakd fel!
nekem is előjött ez a probléma, most meg fedett dohányzóba ez lett: -
hevizms
addikt
Igen én is láttam,csak már nem akartam túlragozni.
Meg én inkább arra akartam rámutatni amit utánam irtak,hogy pld ugyanez a telo vámolással 2-3$-al több csak és ott még mindig megvan akkor az esély,még ha mostanság kevés is hogy átcsúszik.
Szóval egy szó mint száz,nincsenek csodák.
Max annyi szól a mixeshopos ajánlat mellett,hogy gyorsabb szállitás,de ott akkor tuti az az ár,mig egy másik free postásnál azért van esély a "vámmentességre" -
imregy
csendes tag
Ha a leírtakkal nem egyezik az árú,max. kettő nap "dispute",2-3 nap pedig,hogy visszakerüljön a pénz a számlámra.Minden rendelésem kibontásánál videót készítek,ez gyorsítja az ügyet.Egyedül akkor hosszabb az eljárás,mikor a megígért időn belül nem érkezik meg a termék ("on-time delivery"),itt egy hetet is kell várni a "dispute" nyitása után.Nem értem,hogy lehetne ez az egész 30-60 nap?
-
benjoe1
aktív tag
Szerintem a MIUI-ban lévő kamera javítás nem ugyanaz a jiayu.es féle szeptemberi changelog-ban lévővel, nem? Az utóbbi szerintem az akkortájt megjelent új gyári rom-ban lévő javítást jelenti. De lehet, hogy tévedek.
-
hevizms
addikt
Igen köszönöm,olvastam ott is.
Most 2 topikot olvasgatok,nem titkolom nemtudom mit csináljak.
Megfogott a Xiaomi,de a G3T meg úton van és a G3-al meg pont a kamerát kivéve nagyon elégedett voltam.
Na majd meglátom,az első napokban letesztelem a G3T-t azt döntök.
Fóliával és a G3-am megmaradt hátlapjával/akksijával próbálom majd,hogy ha eladom,akkor tényleg zsír újként tudjam(na jó ez nemigazán tartozik ide,de hátha olvassa a leendő vevő,elnézést a kis reklámért
. )
-
-
andyTM
őstag
(- ezt anno az lg-nél használtam, mert ott nem működtek a hardver-gombok; csak parancssorból lehetett recoverybe lépni)
sicc33 - ha nem használsz külön zárképernyő programot, akkor annak is ugyanolyannak kellene lennie; ha viszont használsz, akkor egyértelműen arra a programra is rá kell "húznod". Amint egy témát változtatsz és abban van külön betűtípus, akkor ugyanúgy átírja azt is; ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni.
-
djula
aktív tag
Tegnap frissült a hangouts, utána teljesen gyors lett. Most néztem és megint nagyon szar volt, másodszor megnyitva viszont megint gyors. Nem nagyon értem ezt.
3.12.7 amúgy, igen, de nálam nem áll le semmi hibával, csak a fuso alkalmazás (el sem indul).
És holnap megint jön a következő frissítés izgalmas újítással -
törölt tag
Ez lesz az [xtheme engine]
-
törölt tag
Eddig nincs semmi konkrét magyarázat, ilyet akkor csináltak régebben(augusztus előtt) ha nagyobb frissítés érkezett.Ezért mondtam, hogy remélhetőleg most is ez várható.Persze ez csak feltevés, de mi másért vették volna le a szeptemberi és a decemberi Rom-ot is(mindkettő a hivatalos 8 havi frissítés updateje volt, nem önálló új rom)
A hivatalos kínai jiayu fórumot is szoktam olvasgatni(fordító segítségével) már ott is nagy a forrongás mind G3 és a G3S tulajok körében is.A támogatásra panaszkodnak és 4.3 és 4.4(kitkat) frissítést követelnek.
Hátha történik valami csoda és kapunk egy újabb androidot. -
Bembee12
aktív tag
Akkor lehet, hogy enyémben jó a GPS?
Nem konfiguráltam egyáltalán... Gyári minideal-es rom. Hardreset-eltem rögtön amint megkaptam.
#3504:Nekem ebből semelyik hiba nem jött elő.
Érintő teljesen jó nem púpos, nem lötyög...
Térerő full(T-mobile), nem rosszabb sehol mint a Note-om(t-mobile)
Note-hoz viszonyítva inkább fehéres színe van, fekete talán a Note-nak jobb.
Gps tökéletes net és wifi nélkül lásd #3496
Kamera... Na itt a gyengepont... -
ruszi_tomi
aktív tag
A akksit illetően, 2-3 napig bírja normál használat mellett. /Kis játék, telefonálgatás,net,wifi/
Nekem a minideal-es ROM-nál nem működött az automata fényerősség, itt tökéletesen használható. GPS 20 másodpercen belül megtalálja a jelet.
A heti frissítésekről mindig van infó, a mostani az így néz ki:Updated to 3.11.9
Official 3.11.8 based.
[F] Voice call default sim settings
[F] some audioprofiles issues
[R] besaudenh
(U) Viper4Android
[N] Default memory selection for apps install
[R] Advanced settings Storage tab
[N] Czech, Slovak, Hungarian, Dutch, French translations
* F=fix, U=update, R=removed, N=newMivel ténylegesen heti rendszerességgel jön frissítés, nagyon nagy dolgokra nem kell számítani, toldozgatások, foldozgatások, optimizálás..............
Most ugye több nyelv is bele került.Egyébként kisebb bugok vannak, vagy voltak. Pl. a mobilnet restart után automatán kikapcsolt. Azért írom múlt időben, mert ezt már javították.Kicsit próbálgatom ezt a 3.11.19.-et, és írok részletesebben, én is ma délután tettem fel. Sztem a fényképező is jobb lett, mintha szebbek lennének a képek.
Amit írok hogy jobb, vagy rosszabb, azt a Minideal-es ROM-hoz hasonlítom, a Stanner 1.5/1.6-ot én nem használtam, így nyilatkozni nem tudok.A frissítés pedig pofon egyszerű, Recovery-ből felpattintod, és kész.
-
KurtCobain
őstag
Beállítások, kalibráció, akku kapacitás. Itt lehet átírni. Haszna nem tudom mi, amit meg kiír rá az nevetséges.
Arra jó a progi, hogy kimutassa meg naplózza az aktuális fogyasztást, meg hogy mekkora áramot vesz fel a töltőtől.Nálam meg 1 töltési-lemerülési ciklust kap, utána leszedem. Gondolom azért meríti ez is a telót...
Szufla az van, viszonylag jól is bírja az akku.
-
-
CippyO
tag
nézegettem most én is pár képet, almáról is, másról is. fene sem tudja... sajnos nem vagyok anyagtechnológus, ha az lennék, már leteszteltem volna vhogy a dolgot.. azért köszönöm a megtisztelő titulust!
nekem akkor is másmilyennek tűnik a törés összességében, mint a törött GG üvegek képei, persze, ez lehet a fénykép "hibája" is... próbáltam keresni törött OGS-t a teljesség kedvéért, de nem volt sok értékelhető kép.
mindegy, eltört, ki kell cserélni.
-
Upo
addikt
Most bezzeg már elég a google fordító app, kamera gomb megnyom, lefotóz, ujjacskával kijelöli a kínai szöveget és már le is van fordítva. Megnéztem a gyári kiskönyvét is amit adtak hozzá, jó kis marketingszövegek vannak benne meg garanciális feltételek. Meglepően nagy mennyiségű kínai szöveget bevesz egyszerre, a kiskönyvéből egy egész oldalt vitt egyszerre ha nem mozdult be a kamera és el tudta olvasni.
-
-
ddrom
csendes tag
A CWM-et a Mobileuncle-lal raktam fel a telefonra, és rendesen tudtam használni is az első ROM felrakásakor. A második próbálkozásnál a CWM elvileg az nem sérült, mert nem raktam fel új ROM-ot (épp ez volt a hiba), hanem az adatok Wipe-olása után ROM telepítése nélkül újra bootoltam a telefont.
Azért megpróbálom flashalni a CWM-et a telefonra - hátha sikerül...
-
gabsztoth
csendes tag
Közben írtak:
"dear toth,thank you for your order from minideal.net,because The National Day we have rest 4 days so we haven't shipped it out yet,but we will send it as soon as possible.i'm sorry to keep you waiting.have a nice day."
Szegények, dolgoznak eleget egész évben, belefér az a négy nap.
-
: iSiS :
tag
miniéknél habár 1kicsit kábultan de vannak,most cseteltem & e-mailt is küldtem (tony-nak),
mivel lassan 2hónapja kiküldtem nekikG3S-es telómat javításra,
többszöri érdeklődésem ellenére a mai napig nem történt semmi kézzelfogható,
ezért megírtam nekik ha 3napon belül nem adják fel a javított vagy új telefont,
akkor kénytelen leszek az összes itteni fórumokon rossz hírüket terjeszteni.
Most jött az e-mail
"Ok,we will send a new Jiayu G3s to you today."
-
Flexy90
senior tag
Miért nem a hozzá valót raktad fel?
20130813-093005 G3QCT [link]Mondjuk furcsállom, hogy nem turbós verzióra írt rommal is megy 1,5GHz-en a telefon. Ez engem arra enged következtetni, hogy nem csak egy sima overlockolt SoC-ról van szó. (vagy univerzális a kernel..)
Vki hozzáértőbb, vélemény?
-
svgyula
addikt
Szia!
Nem az első rendelésem! Eddig mindent a lehető legkorrektebben csináltak! Volt olyan, hogy rossz infót adtak. lemondtam a rendelést a pénzt minden különösebb megjegyzés, civakodás, egyéb nélkül utalták vissza! A garanciáról csak annyit ezek nem javítanak cserélnek! Ha itthoni garanciális a készüléked akkor szétburítják valaki belemókol, ezzel ugyanannyi idő telik el mint azzal, hogy feladom a cuccot kínába és kapok helyette egy újat! Ezen is túl vagyok már. Tavaly volt egy teló hibás volt a fülhalgató csatlakozója és visszaküldtem 2.5 EURO postaköltség! 3 hét és itt volt a csere! Itthon meg a pesti csomag-ért fizettem 2000Ft-ot akkor? Ja és a postaköltséget vagy azt hogy a helyszínre szállítottam a készüléket senki nem fizeti ki. Az szerintem természetes lenne, hogy nem postai utánvéttel adják fel a csomagot a szerviz-ből igaz? Na ez sem mindig van itthon így. Azokról a költségekről amik, vitákból egy-egy szervizzel telefonon vagy személyesen folytat az ember már nem beszélek!
Még valami a fiamnak adtam a két hete megjött (egy másik típusú telefont) ott is azt kaptam amit kértem SŐT a csomagban olyan + dolgok is voltak amiket a magyar oldalon felárért adtak. Természetesen ŐK is innen hozatják csak náluk +10eft lett volna az ára és ugyanúgy egyenesen kínából a nevemre jön a csomag! Tehát ŐK is ugyanilyen közvetítők! Az a pár cég aki magyar országon megveszi (de inkább csak bizományba kapja) olyan haszonnal akar túladni rajta amiből egy egész hadsereget fenn lehetne tartani. Persze az alkalmazottak ebből nem sokat érzékelnek! -
törölt tag
Valaki másnál is jelentkezett a lilulás?
Nekem is rajta van a init.d app, de nem tapasztaltam még csak hasonlót sem.
De most ettől függetlenül, ha ennyire nincs értelme annak, hogy ott van az lenne a kérdés:
- le lehet tiltani vagy érdemesebb inkább hagyni?Vagy mit csináljunk vele? -
apeelme
addikt
Megtennél valamit? Az előbb általam említett könyvtárból mozgasd el pl. SD-re átmenetileg a fájlokat..azaz legyen üres! Adj neki root jogot, és indítsd újra a készüléket, majd írd be ide hogy továbbra is csinálja-e a lilulást!
Azért elbeszélgetnék azzal aki ezt belerakta...konkrétan az érdekelne hogy miért kell minden rendszer indításkor felflash-elni az ő saját EBR1, EBR2-jét???
-
ÁrPi2
senior tag
Viszont kísérletezni kezdtem : ha (a Tetheringet) és a az init.d néven futó appot a SuperSU-ban letiltom vagyis blokkolom (nem kapják meg az igényelt root-os jogokat) akkor a lilulás nem jelentkezik ! Ezt még meg kéne tudnom mit művel ez az init.d olyan-é ez mint a linux-os init.d - szóval vizsgálódnom kell még...
Egyéb különbség a 003-as lilulásos és nemlilulásos telepítése között hogy a múltkori kommentem idejében ez a 003-as rom a TWRP recovery alól lett installálva míg a mostani próbám idején a Batman-os CWM alól,
de ez szerintem nem játszhat itt rossz szerepetTehát ha az init.d nevü app-ot blokkoltatom a SuperSU-val, akkor egész jól fut eddig az aug11-i jiayu.es rom.
A zsebemben még nem csináltam fényképet de használatba veszem azt az ajánlott Lockscreen Policy appot
-
andrasxx
tag
két kártyával, vodás és t-mobilossal használom hanghívásra, 3g-t a vodafonoson.
Székesfehérváron lakom, most Siófok-Sóstón nyaralunk.ez a tegnapi állapot, amikor a Tescoban újraindítottam...látszik, hogy amig bent voltunk (3/4 órát), addig volt gond... a piros vonalacskák mutatják
Ma meg fogom próbálni egy t-mobilos kártyával is, amin van szintén mobilnet...
-
benjoe1
aktív tag
Az ebben a fórumban belinkelt recovery is G3S-hez való, én orosz fórumról töltöttem le ugyanezt, erről a linkről.
-
törölt tag
Megnéztem az imei szám nem tűnt el, viszont az utolsó hat számjegy nem egyezik az aksi alattival.Az első 9 igen
Csináltam imei backupot előtte, nem lehet imei restore-t csinálni utána?
Igaz eddig semmi probléma nem jelentkezett.
A magyar nyelv szinte teljes benne, nagyon jól szuperál a készülék.A legjobban az tetszik benne, hogy ébreszt kikapcsolva(igaz ez nem a minideal-es rom miatt van)
A GPS 14 holdat látott amiből 8 volt használható kb 15-20 másodperc alatt, tehát nekem ezzel sincs semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest