- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia!
Nem az első rendelésem! Eddig mindent a lehető legkorrektebben csináltak! Volt olyan, hogy rossz infót adtak. lemondtam a rendelést a pénzt minden különösebb megjegyzés, civakodás, egyéb nélkül utalták vissza! A garanciáról csak annyit ezek nem javítanak cserélnek! Ha itthoni garanciális a készüléked akkor szétburítják valaki belemókol, ezzel ugyanannyi idő telik el mint azzal, hogy feladom a cuccot kínába és kapok helyette egy újat! Ezen is túl vagyok már. Tavaly volt egy teló hibás volt a fülhalgató csatlakozója és visszaküldtem 2.5 EURO postaköltség! 3 hét és itt volt a csere! Itthon meg a pesti csomag-ért fizettem 2000Ft-ot akkor? Ja és a postaköltséget vagy azt hogy a helyszínre szállítottam a készüléket senki nem fizeti ki. Az szerintem természetes lenne, hogy nem postai utánvéttel adják fel a csomagot a szerviz-ből igaz? Na ez sem mindig van itthon így. Azokról a költségekről amik, vitákból egy-egy szervizzel telefonon vagy személyesen folytat az ember már nem beszélek!
Még valami a fiamnak adtam a két hete megjött (egy másik típusú telefont) ott is azt kaptam amit kértem SŐT a csomagban olyan + dolgok is voltak amiket a magyar oldalon felárért adtak. Természetesen ŐK is innen hozatják csak náluk +10eft lett volna az ára és ugyanúgy egyenesen kínából a nevemre jön a csomag! Tehát ŐK is ugyanilyen közvetítők! Az a pár cég aki magyar országon megveszi (de inkább csak bizományba kapja) olyan haszonnal akar túladni rajta amiből egy egész hadsereget fenn lehetne tartani. Persze az alkalmazottak ebből nem sokat érzékelnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest