Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz ÁrPi2 #1725 üzenetére

Szia!
    Nem az első rendelésem! Eddig mindent a lehető legkorrektebben csináltak! Volt olyan, hogy rossz infót adtak. lemondtam a rendelést a pénzt minden különösebb megjegyzés, civakodás, egyéb nélkül utalták vissza! A garanciáról csak annyit ezek nem javítanak cserélnek! Ha itthoni garanciális a készüléked akkor szétburítják valaki belemókol, ezzel ugyanannyi idő telik el mint azzal, hogy feladom a cuccot kínába és kapok helyette egy újat! Ezen is túl vagyok már. Tavaly volt egy teló hibás volt a fülhalgató csatlakozója és visszaküldtem 2.5 EURO postaköltség! 3 hét és itt volt a csere! Itthon meg a pesti csomag-ért fizettem 2000Ft-ot akkor? Ja és a postaköltséget vagy azt hogy a helyszínre szállítottam a készüléket senki nem fizeti ki. Az szerintem természetes lenne, hogy nem postai utánvéttel adják fel a csomagot a szerviz-ből igaz? Na ez sem mindig van itthon így. Azokról a költségekről amik, vitákból egy-egy szervizzel telefonon vagy személyesen folytat az ember már nem beszélek!
    Még valami a fiamnak adtam a két hete megjött (egy másik típusú telefont) ott is azt kaptam amit kértem SŐT a csomagban olyan + dolgok is voltak amiket a magyar oldalon felárért adtak. Természetesen ŐK is innen hozatják csak náluk +10eft lett volna az ára és ugyanúgy egyenesen kínából a nevemre jön a csomag! Tehát ŐK is ugyanilyen közvetítők! Az a pár cég aki magyar országon megveszi (de inkább csak bizományba kapja) olyan haszonnal akar túladni rajta amiből egy egész hadsereget fenn lehetne tartani. Persze az alkalmazottak ebből nem sokat érzékelnek!

Új hozzászólás Aktív témák