Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc33
aktív tag
Akkor xposed framework apk feltelepít, majd Graviti box CWM-ből, ha jól gondolom. Ott pedig az amit írtál. Van esetleg arra mód, hogy felerősítsük a rádió részt? Ugyanis még azt vettem észre, hogy ahol a Huawei Y300-nak van térereje a G3T már feladta
. Sajna ha ezt nem lehet mennie kell tovább. Pedig tetszik a készülék. Mondjuk nálunk elég sokat bajlódok a térerőhiánnyal és független a szolgáltatótól. ZTE Blade se volt valami fényes odahaza.
-
törölt tag
Ezt nem hiszem el(évek óta nem szívtam még ekkorát)visszarakom a régi romot és ott is ugyanez, 1 óra szenvedés és semmi.
Tablet bekapcsol semmi, itt már kezdem picit megnyugodni(max a router szállt el).
Router áramtalanít(5 percre) most majd kiüti wifi jel a telefon oldalát.
Minden éjjel áramtalanítok mindent, így még soha nem jártam.De megoldódott az a lényeg -
ÁrPi2
senior tag
Köszönet,
de kérdésem van: Ez melyik alábbinak a magyarítása:
az új ROM a Jiayu.es oldalról is (recovery verzió)
VAGY
a Jiayu.es által ebből továbbmódosított-kiegészített ROM
Én ez utóbbi pontosabban a Turbós g3qct a magyarításával végeztem tegnap a Jbarttal - aztán ha nem duplikáció akkor akár föltöltöm ahova tudom
-
apeelme
addikt
Ezeket a script-eket ki tudnád másolni és feltölteni valahová?
Ezek ilyen "ÁL-teljesítményjavító SEMMIREnemjó" baromságok lesznek, amikkel needrom-on is "eladják" magukat a "modderek" (pl. BRAVIA engine, Dolby hangzás stb.stb.stb...). Meg gondolom senki nem látott még összehasonlító tesztet vele és nélküle?!
-
pivot
csendes tag
Nos csak halkan jegyzem meg, hogy a 3 éves, tok és persze fólia nélkül használt WAVE-emen nincs annyi karc, mint ezen az első 4 napban!! Ment is rá a fólia, de az alatt is látszik sajnos. Ja és ha megkocogtatod ujjal, üveg hatása van? Mert a WAVE-nek igen...ez még csak nem is üveg szerintem, és ezt már más is észrevette itt korábban...egyébiránt most éppen az LCD miatt gariztatom, ha visszakapom (vagy a cserét) megy is rá valami minőségi fólia azonnal, vagy eladósorba kerül. A GG ilyen minőségű lenne? Az elég baj!!!
-
CippyO
tag
sajnos ezeknél a kínai cégeknél, nem lehet minden specifikációt készpénknek venni, amit "hivatalosan" megadnak, bár gondolom ezt már Te is észrevetted.
de csak ismételni tudom magamat, Neked legyen igazad....
csak ilyenkor felmerül a kérdés, ha tényleg gorillaglass, márpedig az egy szuper karcálló dolog, akkor miért molyol mindenki fóliákkal??
-
CippyO
tag
mert mint már itt is kifejtettem, egy korábbi hozzászólásomban, volt már több gorillaglass-el felszerelt telefonom, és azoknak a kijelzője sokkal tartósabb volt.
például másfél évig használtam egy nokia x6-ost, kijelzővédő fólia NÉLKÜL, mégis a legnagyobb karc is csak pár apró hajszálkarc volt, amit csak erős napfénynél lehetett látni. ezzel szemben, imádott jiayu-m az első hetét fólia nélkül töltötte(az múltbéli pozitív tapasztalatokra alapozva, pláne, hogy ez elvileg GG2), melynek eredménye, egy olyan mély karc lett, ami még fólián keresztül is látszik!! ráadásul a farmerom egyik fém dísze okozta.
hmm, pedig azt mondták, hogy a gorillaglass csak az ásványi anyagokkal nem tud mit kezdeni, ezért simán lehet fémmel(pl kulccsal) karistolni, nem lesz baja...
bár igazad lenne.....
-
apeelme
addikt
Egyszerűen nincs értelme, mert NINCS visszajelzés. Készülék nélkül csinálom NEKTEK...feleslegesen. A Téma összefoglaló több helyen is hibás/hiányos, még mindig ott van a rossz minideal-es rom, és nincs felhívva a userek figyelme hogy mire vigyázzanak. Úgy látszik itt az a fontos hogy ki mikor rendelte, mikor érkezik, és milyen gondja/baja van.
Akinek nem inge nem veszi magára.
Elmondanám hogy mindenféle kötelezettség nélkül egy ilyen rom ellenőrzése: CWM backup jelenlegi rendszerről -> wipe-ok -> új rom fel, hibajavítást ellenőríz -> visszajelez -> CWM-ből restore, mindez nagyon maximum 10 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Tippmix
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Politikai mémek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest