Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Ezt láttam én is, de ha elolvasod a kérésem, akkor rájössz hogy nem ezt keresem.
(#9802) mrfrakk Meg akarok kérni egy ismerőst a műveletre, akinek nagyon affinitása van az ilyen dolgokhoz mint nekem, csak szeretném a dolgát könnyebbé tenni egy esetleges iránymutató videóval.
-
moli.hu
őstag
inkabb ezeket az appokat hasznald:
com.uzumapps.wakelockdetector.full com.uzumapps.wakelockdetector
BetterBatteryStatsa cpu governort pedig at lehet allitani a romban: settings/system/performance/processor/cpu governor/hotplugx
-
Fred86
csendes tag
Szia!
Sajnos látatlanban nincs ötletem, hogy miért is csinálhatja. Nálam az energiakezelőben a energiatakarékos mód ki van kapcsolva és így is napokat bír töltés nélkül.
Tudom javasolni, hogy tedd fel a GSam Battery Monitor-t. Töltsd fel a készüléket és pár óra múlva nézd meg, hogy mi szívta le az akkumulátort.
[link]Fred
-
matthewKER
tag
Én is csak a vredniiy mod 4.3.8-t tudom ajánlani, messze ez a legjobb ROM, amit eddig használtam. Valóban jobban "harapja" az akksit, mint a 4.2.1, de ez a kernellel jár, KitKat ROM máshogy nem fog rajt menni. Viszont cserében hibátlan a ROM.
Szerintem a fényerő sem alulkalibrált, egyszerűen rosszul van kialakítva a fényérzékelő (egyszerűen beárnyékol neki a dekorelem), és ha olyan szögből esik be a fény, ami a látásban zavar, de az érzékelőhöz nem jut el, akkor valóban zavaróan halványnak tűnik. Szerintem ilyen szempontból a gyári ROM-ok sem voltak jobbak. -
moli.hu
őstag
ahogy az adatlapomon is olvashato vredniiy mod 4.3.8, bar meg csak ~2 hete van fent, de ezalatt durvan aktivan hasznaltam, hisz a belakaskor feltelepitettem 55 appot, es azokat teljesen bekonfiguraltam - eddig semmi bajom.
jade: az automata fenyero alulkalibralt, nekem minden fenyviszony eseten sotetebb, mint szeretnem. mivel van rootom, at tudnam allitgatni, egyelore nem hasznalom. -
matthewKER
tag
Egészen pontosan az a probléma, hogy a Google áttért az alkalmazásaiban a "webp" kiterjesztésű képekre (saját találmányuk), amelyeknek az átlátszóságát nem támogatja a a G3S(T) gyári kernele. Ezt csak a JiaYu tudná javítani (esetleg egy custom kernel, ami nem G3S alapokon nyugszik és javították benne a támogatást), de nyílvánvalóan nem fogják...
Egyébként a KitKat nekem is jobban eszi az akksit, annak ellenére, hogy kevesebb memóriát használ. Én viszont nem rakom vissza a gyárit, mert sok, az előbbihez hasonló, idegesítő kompatibilitási hibába futottam bele mióta elindult a "Lollipop"-osodás. -
andyTM
őstag
-
nyestegabesz
csendes tag
Nem kívánok beleokoskodni, csak alátámasztanám a SIM cserés dolgot.
A cirka 8 éves "Magentás" SIM kártyám néha gondolt egyet és elfelejtett létezni.
Látszólag minden működött, csak éppen nem lehetett elérni; Hiába hívtak, csak a hangposta jelentkezett és én sem tudtam hívni senkit.
Volt persze minden, ROM frissítés, stb... aztán kicseréltettem a szolgáltatóval és egycsapásra megoldódott minden gondom!
Nálam így jelentkezett a dolog, de lehet hogy másnál máshogy... érdemes megnézni ezt is szerintem. -
törölt tag
Nagyon sok dolog lehet a háttérben.
Ha eddig nem volt gond a rommal, akkor másfelé kell keresgélni a hibát.
Én elsőként megpróbálnék CWM full wipe majd clean install-t.
A titanium és egyéb mentéseket egyelőre ne rakd vissza.
Ha úgy is csinálja, esetleg egy SD format vagy csere másik SD-re.
De amint egy régebbi hsz-ben is írtam, még akár egy régi sim kártya(2-3 éves) is okozhat furcsa fagyásokat lagolásokat. -
nyestegabesz
csendes tag
Szia.
Én is kipróbáltam, de nekem már alapból nagyon lassúnak tűnt a gyárihoz képest.
A beállítgatások és a programok feltelepítése sem sokat javított a dolgon, mert utána már sok-sok másodpercig gondolkodott kattintás után ...
Nálam spec. ment vissza a gyári.Kicsit OFF:
Én most egy hónapnyi kínlódás, ROM próbálgatás (6-8 féle), téglásítás (majd az életbe visszahozás), és még ki tudja mi minden után visszaraktam az eredeti gyári ROM-ot a telefonra.
Igaz hogy nem a legújabb és nem tud Magyarul sem, de ez működik ... stabilan.
Az viszont nagyon csípi a csőrömet, hogy nem találtam olyan Magyarul "beszélő" verziót, ami stabilan működne és garantáltan minden funkciója használható.
Nem nagyok az elvárásaim:
- Fusson stabilan (legalább is ne fagyjon) és legalább annyira gyorsan mint a gyári.
- Tudjon Magyarul
- Az összes funkció működjön benne ami gyárilag a készülékben van: 2SIM, GPS, WIFI, BT, Kamera, stb...
Tud bárki olyan (lehetőleg kipróbált) verziót ajánlani ami megfelel ezeknek a kívánalmaknak?
Már látom lelki szemeimmel hogy jönnek a jótanácsok a NeedROM-mal kapcsolatban, de én inkább a tapasztalatotokra szeretnék támaszkodni.
Arra vagyok kíváncsi hogy kinek melyik vált be leginkább!Bárkinek aki érdemesnek tart a válaszra, előre is köszönöm azt!
-
KurtCobain
őstag
Nem használom, manuálisan megadva sem jó?
(#8827) imisz:
Örülök, hogy működik.(#8829) qad:
Még a múlt héten írtam, hogy 7 óra felett tudott kijelzőidőt, ~2 nap alatt. Az azért egész jó.De lehet, hogy csak jól álltak a bolygók, csillagok.
Azóta olyan 5-6 óra között, de az nem tiszta mérés volt, volt pár újraindítás, a Lite ROM tesztelése, stb.
Már van olyan jó akkuidőben, stabilitásban és gyorsaságban, mint a 4.2. -
KurtCobain
őstag
Wipe után mehet fel. Semmi particionálás vagy ilyesmi.
Rendszer appok egy része lett törölve, pl liwe wallpaper, pico tts, 1-2 gugli app, köztük a gmail is (nekem rengetegszer ébresztett), stb. Gyári zip-ből visszarakható, ami hiányzik (.odex fájllal együtt, /system/app és /system/priv-app, rw-r--r--).
-
Vicu21
tag
A MIUI-nál gyorsabb, arról váltottam, itt picivel több a szabad memória... MIUI-nál nekem sokszor lehalt, lement 100 mega alá, itt 250 felett van az elmúlt 2 nap tapasztalata alapján. Nekem jobban tetszik
Szájbarágós lehet, de én nem így csináltam, leírom, hogy kellene, de estére mentések után fogom csak végigcsinálni, erre figyelj /figyeljetek!én TWRP-vel dolgozom, de CWM-mel ugyanúgy kell mennie.
Megcsinálod a szokásos mentést, miután letöltötted a romot, billentyűt, partíciós zip fájlt.
Első körben telepíted az gigás system partíciót, ezzel a régit felülírod (ami emlékeim szerint 640M), uh akár ki is hagyhatod a wipe-okat, újraindítod recovery-be, most megcsinálod a wipe-okat, hogy tiszta területre pakolódjon a rom, telepíted a vibe ui-t TWRP-vel utána egyből fel lehet tenni a billentyűzetet, de gondolom CWM-ben is...ennyi...
-
törölt tag
Beszélgetés után nem tér magához a kijelző?
Nálam nem jelentkezett ilyen, lassúnak lassú volt(3-4 sec), de mindig magához tért.
Ez, hogy lehet?Hogy valakinek csinálja valakinek pedig soha nem jelentkezett?
Nálam egyszer volt "ébredési" probléma Jiayu-n, de azt a GravityBox okozta egyértelműen. -
törölt tag
Egy kis frissítés.
Ha unalmas lenne a kinézet wipe-ok nélkül rádobhatod ezt, most készítettem.
lewa_cwm_def_new_frakk Screenshot
lewa theme cwm
Lecseréli az alapértelmezett kinézetet, témacserélő, 3 db téma hozzáadva, az online résznél még 3 téma letölthető.
Kicsit feldobja a romot. -
Vicu21
tag
annyira nem rossz, és beszél madzsar...
MIUI nagyon jó, kezes dög, de nekem is azok fájnak, amiket leírtál...
ezért keresgélek én is folyamatosan.
Ami eddig szóba jött, az a lewa, gördülékeny, de az is eszi a memóriát, illetve a lenovókról portolt VIBE rom, ami még egészen jó -
drr
őstag
-
törölt tag
Itt írja
"JellyBean 4.2 MTK patchrom updating was stopped by MIUI Devs. Sad but true.
So i can't provide updates anymore, please don't ask me, ask MIUI devs to continue support the huge MTK based fleet.
Probably i will release the final update with some fixes for 4.3.28 release."HA jól tudom a MIUI átáll 4.4-re, ha lesz jiayu-ra is android frissítés, folytatják a portolást.
-
törölt tag
-
törölt tag
miui_g3s_stas2z_4.3.24_4.2_próba
Mást nem piszkáltam az eredeti 4.3.24 FULL Romban, csak szenzoros részt illesztettem be. -
törölt tag
És itt a
MIUI 4.3.23 Full is -
törölt tag
A jBart fordítás nem nehéz dolog.Vannak apróbb trükkök, de egy alapfordítást tényleg bárki képes vele megcsinálni.
Itt egy leírás: jBart fordításitt pedig a leWa fordítási leírás
Ami annyiban módosult már, hogy nem kell belepiszkálni a jBartba, mert kiválasztható a listából a leWa.
Most akarok írni a portolónak, hogy rakja bele az alapba a magyar nyelvet és akkor már updatelhető lesz a rom.
Remélem sikerrel járok, mint anno a MIUI esetében.Egy levelet mindenképpen megér a dolog.
HA lesz valami fejlemény majd megírom. -
törölt tag
Vagy felteheti a 4.3.8 -at is.
4.3.8 FULL ROM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Független Iphone 13 Pro 128GB 85% Akku Hibátlan Működés Olcsón Eladó
- iPhone SE 2020 64GB, 100% akkumulátorral, 12 hónap garanciával!
- Motorola Defy 2021 eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest