- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
djula
aktív tag
Mivel a téma összefoglaló nem a legfrissebb és az információk nincsenek egyben leírva, megpróbálom összegezni a rom frissítést, mielőtt nekiállnék az elsőnek
A telefon sima G3S, 1.2 GHz-es, eredeti minideal rom van rajta és egybe van particionálva, a külső sd kártya az sdcard, nincs másik. Pl nem lehet fotózni vele amíg nincs benne sd.
Feltettem a mobileuncletools-t a telefonra és letöltöttem upo-tól a TWRP_2.5.0.0_G3S_recovery_no_emmc.img -t és a Stanner_mod_20130813_V1.4_translate_hu.zip -et, ezeket felmásoltam az sd gyökerébe.
Ezek eddig jók és a legfrissebbek?
Ezután jönnek:
uncletools-ban imei backup (ez kell?) majd recovery update. Itt megadom neki a twrp img-t.
Ezután újraindítás recoverybe, nyomok egy backupot a mostani rendszerről, wipe-olás (ez kell?) majd jöhet a restore, itt kiválasztom a fenti zip-et az sd-ről, és elvileg örülök.Ennyi a történet, vagy kihagytam valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest