- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
válasz
-ZeeZee- #4220 üzenetére
Örülök, hogy más is sziv ezzel, bocsi
A feleségem napi szinten nyomja ki a hivást mert akkora bazinagy piros letevő gomb van, hogy az arcával hozzá-hozzáér.
A "megoldás" nálunk a Call Screen Lock lett. -
powerwade
senior tag
Nincs valakinek elfekvőben egy ilyen készülék ami "nem működik"?
Donorként használnám fel, mert a gyerek betörte az asszony kijelzőjét és kicsit sokallom "újonnan" ebay/aliexpressről a cserekijelzőt. Vagy van itt valaki olcsón cserélné?
-
powerwade
senior tag
válasz
Puszunty #2984 üzenetére
Ha visszaolvasol, lathatod, masnal is pont ugyanezek a tunetek voltak (pl. a felesegem teloja is ugyanezt produkalta) es az egyik megoldas a TD verzios ROM felrakasa volt. Kerdes, hogy nekiallsz-e egyedul a leiras alapjan vagy keritesz valakit aki segit lepesrol lepesre
-
powerwade
senior tag
válasz
menyuskahh #2456 üzenetére
szimplán szar a facebook/messenger app. ne keverjük ide / ne rójjuk fel a telefon "hibájának". nekem a moto G-n is néha ugyanezt produkálja.okos ember mobilböngészőből facebookozik
-
powerwade
senior tag
válasz
mepetya #2444 üzenetére
a gyari pattern lockot hasznalom. a toltes utani halalt nalunk is eljatszotta majdnem mindennap. amiota a TD rom van rajta 48 oraja fagyasmentes, toltes utan is ebred stb... szoval mar megerte. 2 napja nincs anyazas.... de majd 1 het aktiv hasznalat utan nyugszom meg ;-)
-
powerwade
senior tag
válasz
colonia #2382 üzenetére
Csak hogy esetleg egyeztessünk, hogy pl. nálunk az asszony telefonján milyen saját telepítésű alkalmazások voltak fent a "fagyós" gyári romon: skype, facebook+messenger, feedly, google now launcher. Szerintem ezeken kívül más extra programot nem is telepítettünk. Van ebben a listában olyan ami neked is volt a gyári fagyós időszakban?
-
powerwade
senior tag
válasz
powerwade #2285 üzenetére
Szinte mindennap csinalja ha ejszakara felteszem toltore, es ez elegge elszomorit, felek hogy hardveres problema. Ettol fuggetlenul lehet megkene probalnom egy factory resetet? Illetve a a mobilambos magyar garancia ugrik-e ha egy korabbi FW-t teszek ra (pl. cappa fele pucolt)?
-
powerwade
senior tag
Próbáltam a keresőt használni, de nem sok sikerrel ezért felteszem a kérdést: Láttatok már olyat, hogy miután a töltőn hagyott telefont (már zöld a led) lehúzom a töltőről, nem kapcsol be a kijelző? Illetve semmi nem történik. Viszont ha visszarakom a töltőre akkor újra kigyullad a zöld led. De ettől függetlenül nem reagál a bekapcsoló gombra és hívni se lehet. A bekapcs gombot sokáig nyomva se resetel, csak akksi kivétellel tudom újraéleszteni. Teljesen szűz, nem rootolt G2FW-20140924-W-R-V0.3.4 (mobillambos, alapból pucoltan érkezett). A hétvégén 2x is csinálta.. nem a gyári töltőt használom, hanem egy korábbi Samsunghoz kapott 700mah töltőt.
-
powerwade
senior tag
válasz
Fredo78 #2210 üzenetére
Bár igazad lett volna... Ma ráirtam a pandawill supportra hogy hol a cucc, mire közölték, hogy "ja bocs, a fehér out of stock, kell a fekete?". Inkább refundot kértem. Félek, hogy a fehér tényleg ennyire elfogyott és ebből nem lesz karácsonyi ajándék asszonynak
Aliexpressen már végigkérdeztem egy csomo embert, de vagy ott sincs rakátron vagy ha azt írják hogy van, akkor arról nem akarnak bizonyítékot küldeni.
-
powerwade
senior tag
offtopic, de pandawill-rol mennyi ido alatt jon meg telefon? :-) szombaton rendeltem, azota meg fel sem adtak..
-
powerwade
senior tag
Van bárkinek infója hogy a 4.4 most akkor elérhető/letölthető-e vagy nem? A hivatalos shop oldalon kommentben többször is azt válaszolták, hogy igen, de letöltési linket nem látni sehol....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest