- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepetya
csendes tag
válasz
fene_vad #4425 üzenetére
Igen,amikor kicseréltem a charge board-ot az aljában, utána nyomtam rá egy gyári visszát a recovery-ből, meg clear mindenféle cache-t meg akku stat-ot. ROM-ot nem mertem matatni, mert nem tudni, mikor kapcsol ki. Kikapcsolva sem tölt rendesen, csak a pirosból néha felmegy a narancssárga aljáig és ennyi, ott lötyög.
-
mepetya
csendes tag
Sziasztok!
Immár 3 éve nyúzom a G2F-emet és maximálisan meg vagyok vele elégedve. A családban 3 is van belőle.
Sajnos pár hete a fiamé megadta magát. Valahogy nem érzékeli az akku töltöttségét, 1%-ot ír ki majd egy idő után kikapcsol. Az akku másik telóban 69% és hibátlanul működik. Néha észreveszi a valós töltöttséget, de ha rádugom töltőre, szép lassan visszaszámol 1%-ig és kikapcs. a vége.
Próbáltam már másik akkut. Cseréltem a charge board-ot, de az sem segített. Jó lenne, ha meg lehetne menteni a picit. Van valakinek ötlete?Köszi! Petya
-
mepetya
csendes tag
válasz
cappa72 #2622 üzenetére
Szia! Én júniusban vettem a telót, amint megjelent és 0.7.4 ROM volt rajta. 3 hónapig ment minden gond nélkül. Szeptemberben tettem fel a 0.8.5 ROMot, ami már fagyogatott, de csak éjjel, ha 40% alatt volt a töltöttség. Ilyenkor a hosszú bekapcsra sem ébredt fel, sőt a töltőt rádugva a töltés sem indult el. Aksi ki-be, de utána sem lehetett bekapcsolni, viszont a töltés elindult. Az aksi ikon megjelent pirosan (1%) majd kb 10 másodperc múlva felugrott 35%-ra, itt már be lehetett kapcsolni.
Decemberben rátettem a 0.3.6 ROMot. Ez még gyakrabban csinálta, volt hogy már 62%-nál is. Olyan is volt ennél, hogy ha sokáig töltőn maradt, akkor szintén lefagyott.
Egy hete a 0.11.2 ROMmal megy a teló minden gond nélkül. Az aksi már volt 6%-on is.
Az elején még szeptemberben elmentettem az eredeti boot és recovery-t. A gyűjteménybe a 0.7.4 boot.img. ha még nem lenne meg. -
mepetya
csendes tag
válasz
ASUSPeti #2519 üzenetére
"Tegnap 50 %-on tettem le este. Nem dugtam töltőre. Reggel nem ébresztett, se kép - se hang. Akku ki, vissza, semmi, töltő rádug, full le van merülve, 2%-ig be sem kapcsolt. Akkor is csak akku kivétellel többszöri próbálkozásra."
Ilyent az enyém is szokott csinálni éjjel, ha 45% alatt hagyom este és nem dugom fel töltőre. Ma reggelre is így állt, 1%-ra lement, nem is tudtam bekapcsolni, csak egy kis töltés után. Ha ebben az állapotában feldugom töltőre, nem kezd tölteni. Előtte ki kell vennem az akkut és visszatenni. Most v0.3.6 ROM van rajta, de a v0.8.5 ROMmal is csinálta ezt.
-
mepetya
csendes tag
válasz
powerwade #2440 üzenetére
Engem is nagyon zavar, hogy ha SMS-t kapok, felébred a teló és éli a saját kis életét. Főleg a boltban vásárláskor, utána mindig volt egy-egy videó vagy normál hívásom.
powerwade: Miért, most milyen lock screent használsz?
Feltettem vasárnap én is a Cappa72 féle v0.3.6 ROM-ot. Működik szépen vele a teló, de tegnap este feltettem töltőre és ott maradt és reggel zölden villogott a led rajta és nem lehetett felkelteni, csak az akku kiszedése segített.
-
mepetya
csendes tag
Az utóbbi kártya kínából jött Samsung 64GB volt. Az előzőt, a Kingston 16GB-ost meg itthon vettem. Most vettem egy SanDisk 8GB-ost az Euronics-ben 2222-ért, az van most benne. Remélem, ha ez is meghal, akkor a 2 év gari majd segít. Elvileg a kínaira is van 1 év gari, ezügyben még leveleznem kell egy kicsit.
-
mepetya
csendes tag
Akadt már valakinek gondja a microSD kártyával a telóban?
Én szeptemberben feltettem a Cappa féle v0.8.5 tisztított romot és azóta már 2 kártyát megevett a telefon. Az egyik egy 16GB Kingston a másik egy 64GB Samsung volt. Egyszer csak szólt a teló, hogy tegyek bele SD kártyát. A Windows sem látta utána őket, több olvasóval és adapterrel is próbáltam. Lehet a verziónak ilyen baja?
Már 3 ilyen telefon van a családban, de a többivel nem volt ilyen gond. Igaz, más verzióval van mindegyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest