Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ledgeri #1454 üzenetére
A 200 fölötti e-mail címről az jutott az eszembe, hogy olvastam olyan információt az interneten, hogy valaki arról panaszkodott, hogy elveszítette a fiókját azért, mert kamu e-mail címet használt. Szóval a kamu e-mail címnél arra gondolok, hogy a SimpleLogin segítségével létrehozok valamilyen e-mail címet és akkor az az e-mail cím valamelyik cégnél tiltólistára kerül: például dralias.com rákerülne valahol tiltólistára és akkor elveszett az a fiók, aminél ez volt használva regisztrációkor elérhetőségnek. Ezért nem merek élő fiókokat ilyen kamu e-mail címekre átrakni: nálam a kamu e-mail címek inkább a hírlevél, reklám, nyereményjáték dolgokhoz vannak használva. A hírlevélnél olyan hírlevélre gondolok, ahol nincs weboldalra regisztrálás, csak valamilyen hírlevélre feliratkozás van. Szerintem a Redditen olvastam a SimpleLogin által létrehozott kamu e-mail címmel regisztrált fiók elvesztéséről. Nekem hihetőnek tűnik az, hogy vannak cégek, amik törlik a kamu e-mail címhez kötődő fiókokat még akkor is ha van hozzájuk bármi véve: például játék, zene, film, de akár havidíjas előfizetés, ami folyamatosan fizetve van időben.
-
akos_ur
aktív tag
válasz
ledgeri #1454 üzenetére
értem, köszi a passkey infókat
igen, én is arra hajlok, hogy a jelszókezelő és a 2FA kódok maradjanak külön
" Ha te már ezen gondolkodsz, akkor előrébb vagy bőven annál aki, minden linkre úgy kattint, hogy egy emailcíme van, egy jelszóval 2fa-k nélkül 300 elfelejtett fiókkal és vigyázol.... " - hehe, hát igen, ha innen nézzük, akkor aki már erre a fórumra ide beír/kérdez bármit, az jóval előrébb van
"Nem valószínű hogy a teljes USA kormánya téged akar feltörni, de lehet, hogy kapsz egy "microsoft indiából liszensz-hosszabbítana" hívást." - pár hónapja jött egy scam hívás, ráadásul egy magyar telefonszámról, amin egy tipik indiai angolul beszélő csóka szólalt meg, hogy: problem with your computer ...lenyomtam a telót
("hálózatra WLAN" - szerintem itt a "VLAN"-ra gondolsz inkább
)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vallás
- Mini-ITX
- fűnyíró traktor
- Megújult a PROHARDVER!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- World of Warcraft 2004
- Eladó játéklicencek: GOG, Microsoft Store, EA, Steam áruházakhoz!
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 1 év kuponkód
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2025. 04. 27.)
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest