- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Gondoltam hogy ez lesz a válasz, hogy a kódoltat hasonlítja össze. Ezzel viszont egy baj van. Hogy az ilyenek, mint pl. az md5-kódolás sztem azért nem jók jelszóra, mert mivel a 32 byte-ból nem állítható vissza mind a 700 MB _egyértelműen_, ezért nagyon sok olyan 700 MB-os file létzhet, aminek ugyanez a sum-ja. Jelszóknál pedig nem lenne nyerő, ha elfogadná pl. a ''vajaskenyér''-t is, meg a ''mentőcsónak''-ot is, csak mert mindkettőnek ugyanaz az md5-je (vagy akármilyen másfajta kódolása)...
-
Cathfaern
nagyúr
Tudom, hogy fontos az adatvédelem, meg minden, de most gondolj bele, mi történne, ha ellopnák a PH!-s jelszavadat...Mondjuk aki ellopta beírja minden második topicba azt a te neveden, hogy ''hülye seggfej mindenki''. Utána te másnap belépsz és megmondod, hogy valaki ellopta a jelszavamat, bocsi. Valószínűleg el fogják hinni, hisz nem ezt a stílust szokták meg. A Házigazdák meg kitörlik a fake hsz-eket. De egyébként is, kinek van ehhez kedve szerinted? Harmadrészt, lehet, hogy most adtál valakinek ötleteket...mi lett volna, ha ezt e-mail-ben írod meg (ha már úgyis annyira fontos az adatbiztonság...)? :F
-
róland
veterán
Csak egy biztonságtechnikai példa:
Biztonságtechnikával komolyan foglalkozó szakemberek rég feladták azt a nézetet, hogy létezik feltörhetetlen zár (itt széles értelemben). Jelen álláspontjuk az, hogy annyira kell megnehezíteni a bejutást, hogy már ne érje meg a megszerezhető haszon.
Szerintem a SPAM ellen is így kell védekezni.
Én nem vetem el a Te megoldásod, én amúgy is saját web-es lebelezőt használok, tehát legelső alkalommal át kell írnom a címet, mert egy rákattintással az Outlook nyílik meg, de nem azt akarom használni.
Felvetem, hogy lehetne valami belső levelezőrendszert is kialakítani, szerintem megoldható, hogy az oda küldött leveleket a rendszer továbbküldje az általad megadott e-mail címre, ami nem lenne nyilvános. -
róland
veterán
Eddig megúsztam a nagyobb SPAM áradatot. De épp emiatt a fontosabb levelezésemet, nem olyan címről intézem, ahol kitenném magamat a ''rosszindulatú'' leveleknek.
Elég sok ingyenes levelezőrendszer működik. Szerintem regisztrálj azoknál és azt használd, ha a SPAM-től tartasz. Ha többször elönti a SPAM-áradat azt a postafiókodat, akkor regisztrálsz egy másikat, máshol, itt meg javítod az elérhetőségedet. Akivel pedig fontos levelezést folytattál, annk küldesz egy mailt, hogy mi az új címed.
Hát ennyit a levelezésről. :DD -
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest