Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
drpityi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Azért nem teljesen utasítom el.
Annó én magam is gsm üzletben vettem a redmi note 9 pro telomat mert akkor jelent meg, és a zöld színben akkor még nagyon ritka volt.
Egyedül ott találtam a kiszemelt üzletben és megvásároltam.
Tehát vannak kivételek, de az esetek többségében magánszemélytől vásárolok és azért ennek legfőbb oka az anyagiak.
Ha nem kellene a költségeimet határon tartani valószínűleg nekem is inkább a vadonatúj termék vásárlása lenne az elsődleges mondjuk Euronics vagy egyéb helyekről.Másik pedig azért jó ha vannak üzletek nyilván, mert sokan nem értenek mondjuk egy használt mobil ellenőrzéshez, hogy miket ellenőrizzenek rajta a találkozó alkalmával, vagy csak messzebb laknak és egyszerűbb üzletből házhozszállítással kérni és még lesz rá ugyanúgy garancia.
Szóval nyilván vannak előnyei is és hátrányai is mindennek.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest