-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Akkor viszont adja magát a kérdés, hogyan kapcsolható ki, mert sajna ajax-nál http error-t generál a JS?
Header-be hiába írom bele, hogy "Access-Control-Allow-Origion": "*", hidegen hagyja a szervert. Proxy.config.json-ekkel is próbálkoztam, de ugyanúgy lepattint. -
Lacc
aktív tag
Hali.
Ugye jól gondolom, hogy ha a Javascriptben kapok az XMLHttpRequestre és Fetch-re is CORS problémát, akkor én a szerver beállítása nélkül nem tudok mit csinálni, igaz? (Utána olvasva és pár trükköt bevetve is ez jön nekem ki.)
De ez csak JS-ben fordul elő, viszont PHP, C#, Java lazán tudja fetchelni az adatot a külső api-ról, CORS nélkül, de JS esetében már jön az error.
-
Lacc
aktív tag
válasz
fordfairlane #6512 üzenetére
A második nekem is. De az első nem, hiába az element-nek a documentet adtam meg.
Viszont van egy addeventlistenerem egy másik js fájlba, az nem érzékeli ezt a touchcancel-t csak azt amelyiket a browser indít el automatikusan.Ennél ti mit adtatok meg az element-nek?
var event; // The custom event that will be created
if (document.createEvent) {
event = document.createEvent("HTMLEvents");
event.initEvent("dataavailable", true, true);
} else {
event = document.createEventObject();
event.eventType = "dataavailable";
}
event.eventName = "dataavailable";
if (document.createEvent) {
element.dispatchEvent(event);
} else {
element.fireEvent("on" + event.eventType, event);
}Nekem erre nyomja a hibát, hogy az element nincs deklarálva, én a következőt adtam meg:
element = document.getElementsByTagName('body');
De erre meg azt írja, hogy a dispatchEvent nem egy függvény. -
Lacc
aktív tag
Sziasztok!
A 'touchcancel' javascript eseményt hogyan lehetne meghívni kódból?
Nem a hallgatására gondolok 'addEventListener' segítségével.
Azt tudom, hogy a böngésző képes meghívni automatikusan, de én manuálisan kódból hogyan tudnám? Próbáltam létrehozni Event objektumot és azon keresztül, de már olyan hibákat kaptam a múltkor, hogy úgy ítéltem meg ez lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest