Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
don_peter
üzenetére
Hozzátartozik a képlethez, hogy nyilván tudom, hogy nem megy ilyen egyszerűen a dolog. Az args[0] tartama:
args[0]="@username";
Tehát valahogy a felhasználói név alapján kellene azonosítani a kérdéses felhasználót és majd ezek után kellene lehívni a hozzá tartozó avatar kép nevét.
Próbálkoztam ezzel az összetétellel is:const member = message.mentions.users.first(); És különböző tagokkal is kísérleteztem. -
don_peter
senior tag
Srácok, új vagyok a területen és segítségre lenne szükségem.
Egyelőre nem tudok megfelelően keresni sem.
Discort bot-ot fejlesztek saját célra és tesztelgetem mit tud a rendszer, Node JS-t használva.
Szeretném lekérdezni egy megadott felhasználó avatarképét.
Pl. ha a sajátomat akarom lekérni az már megy:message.author.avatar
Aztán úgy gondoltam, hogy ha egy másik felhasználó avatar képét vagy is URL-jét akarom lekérni és összeállítani, akkor csak a következőt használom és jó lesz, de sajna nem..:args[0].author.avatar
Olvasgattam és talán a .mention is kellene hozzá, de sehogy sem jövök rá vagy találok rá a megoldásra. Tudna valaki segíteni?
Köszi előre is. -
don_peter
senior tag
Uraim, kérnék egy kis segítséget.
Van egy cookie amibe tárolok szöveget.
Az első sortörésig működik is rendesen, de ha egy enter sortörés kerül a szövegbe, akkor onnantól semmi nem tárolódik már. (ameddig nincs sortörés addig persze meg van a szöveg)
Meg lehet ezt oldani, hogy a sortöréseket illetve az azutáni szöveget is eltárolja az adott cookie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BMW topik
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest