-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
jetarko #5253 üzenetére
Én most ezt használom úgy, hogy most fejlesztem tovább a "nem is értem h miért akarják rátolni ezt szerver oldalra is" tudásomat. Amúgy nem akarják hanem már rá is tolták, és szerintem bár én is a "Nagyon JS kezdő létemre írom" kategóriába esek, de szerintem ez a MongoDB-s téma nagyon jó és hasznos. Én MeteorJS-t használok és az, hogy egyszerre lehet két helyen adatbázisba menti (kliens és szerver oldalon), hatalmas nagy előrelépés, és amit eddig Ajax-al PHP-val és JS kombóval lehetett megoldani azt most simán egy nyelvvel meg lehet csinálni, és sokkal rugalmasabb webalkalmazásokat lehet készíteni.
-
Jim-Y
veterán
válasz
jetarko #5253 üzenetére
WebStorm, ha megteheted, bar fizetos, ezert elhiszem, hogy kiesik, amugy meg a Sublime az jo
Nem inditok Eclipse flame-wart, pedig sracok... ugy bennem lenne, hogy szidjam, de nem, buszke vagyok magamra
A JS pedig egy igenis jo nyelv, en mar kb 2 eve ezzel dolgozom es hidd el, hogy nagyon meg lehet szokni, es durvan hatekonyan lehet vele haladni. A gyengen tipusossag pedig szinte egyaltalan nem okoz gondot egy baromi nagy projektnel. Vagy inkabb ugy irom, hogy a tipusossaggal van a legkevesebb gond. Neha 1-1 olyan hiba, hogy egy nem tombon hivunk tomb metodusokat, es elfelejtett a fejleszto argumentumot vizsgalni, de ez konnyen es gyorsan javithato.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged