- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #5256 üzenetére
Érthető jetarko kolléga álláspontja. (Erősen) típusos nyelvekből érkezve elsőre borzasztó idegesítő tud lenni a gyenge típusosság, időbe kerül, míg az ember megszokja. Épp ezért a PHP-val összevetni, hogy ahhoz képest szerinted milyen csudajó, pont nem jó példa, mivel az is gyengén típusos nyelv.
Mondjuk ha valaki színtiszta Javázás/C#-ozás/C++/stb. után kerül a JavaScript világába, akkor egy JS-kód rohadt zavaró lehet a szemnek. Ettől még JavaScriptben is lehet szép kódot írni, de szerintem sosem lesz olyan kellemes "külsőre", mint mondjuk egy jól kinéző C#-kód. Nyilván ez szubjektív, szerintem így van.
Alapvetően a gyengén típusos nyelveknek nagyon is megvan a maguk szerepe, a probléma általában szerintem az lehet velük, hogy sokakat sarkall spagettikód írására. Ettől még erősen típusos nyelvben is lehet borzalmasan gusztustalan kódokat írni, de mondjuk aki ilyen problémáktól szenved, valószínűleg nem egy kódmágus, és azt legalább a fejlesztőkörnyezet figyelmezteti, hogy valamit szarul csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest