- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megnéztem a kódot, szerintem annyi híja van, hogy az innerText | textContent eredményét körbe kell venned egy parseInt hívással. Ez a függvény a szöveg elején lévő számot dolgozza fel, minden más maszlagot figyelmen kívül hagy.
Tehát:
var seed = parseInt(tttrtd[7].innerText || tttrtd[7].textContent);
var dls = parseInt(tttrtd[6].innerText || tttrtd[6].textContent);És így ha a szöveg "5 letöltő", akkor az eredmény 5 lesz.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jobb lett volna, ha felrakod pastebinre, ahogy Karma kérte, úgyhogy megtettem helyetted:
http://pastebin.com/tETmVhy8Nekem most így minta nélkül nincs időm, meg kedvem igazán foglalkozni vele, azért kicsit könnyebb lenne egy jsFiddle-linkkel, azonbelül egy mintatáblázattal, hogy mi is nem működik. Mert így meg gondolkozni is kell, hogy mit is akarhatsz, és az így reggel nem jó.
No de hátha szán rá valaki időt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest