Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Taci

addikt

válasz martonx #9230 üzenetére

Igen, ezért csináltam úgy (kényszer-öszvérmegoldásként), hogy a HTML tartalommal feltöltve és frissen tartva van szerver oldalon, így a Google is látja és indexeli - aztán a kliensen betölt, és a JS lecseréli a legfrissebbre.
    Na de ez se nem szép, se nem hatékony. Rossz irány volt.
    Úgyhogy ezt el is engedem, és hagyom a dinamikus tartalomgenerálást. Lesznek szerver oldalon pár percenként PHP-val frissített, statikus, tartalommal szépen feltöltött oldalak, a Google-nek lesz mit indexelnie. Nem lesz olyan szép és kreatív mint most (amit amúgy nagyon szeretek), ellenben nem csak a családom és én fogom ismerni és látni... :DDD Remélhetőleg.

Így igazából használom azt a szerver oldalon generálós módszert, amit a mostani megoldáshoz csináltam (PHP):
    1) HTML template jól elkülöníthető kulcsszó-sztringekkel (pl. ahova az első cikkhez tartozó kép linkje megy, az websiteData_imageSource_1, ahova az adott title, az mondjuk websiteData_Title_1 stb.)
    2) PHP, lekéri a friss adatokat SQL-ből, aztán az eredményeket egy egyszerű sztringcserével a kulcsszó-sztringek helyére pakolja, majd elmenti (a megfelelő mappába index.html-ként).

Oké, nagyon alap-alap-alap megoldás, de működik. Vagy tanuljak valami normális keretrendszert inkább? Semmit nem ismerek, sose használtam, csak pár nevet láttam még: React, Vue.js, Next.js, ilyesmik.
    Szívesen tanulok, ha azt mondjátok, hasznos lehet, és hogy a mostani faék-egyszerűségű módszerem nem jó. Ehhez szívesen vennék egy ajánlást, mit tanuljak meg. (Bár azt se tudom, a jelenlegi cPaneles szolgáltatónál telepíthetek-e egyáltalán bármit, ami ezekhez lenne szükséges.)

A cél: híraggregátor oldal. A jelenlegi formájában olyan, mint a Fb, görgetsz, töltődik. Szeretem, tetszik, de sajnos rossz ötlet volt. Nem Google-barát, ebből nem lesz haszon őszire. :DDD Inkább váltok valami 1.000.001. standard híroldal-kinézetre. Ehhez mondjuk szerintem nem kell semmi extra, elég a PHP --> SQL --> PHP --> HTML irány, de hátha ti mást mondotok.

Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák