- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
laracroft #8576 üzenetére
Te most csak a click eseményeket figyeled az inputokon. Ahogy #8578 Silεncε is írja, használd az inputok "input" eseményét a változások figyeléséhez és véletlenül se használj interval-t meg pollozást tökfölöslegesen. Én a magam részéről azt is javaslom, hogy a javascript/html/css-t mindig tarts külön, átláthatóbb, karbantarthatóbb, orrodat is tisztíccsa
én valahogy így csinálnám, minusz a magyar nevek
-
-
válasz
laracroft #8576 üzenetére
Kétféle megoldás jutott eszembe, de nem tudom, hogy hasznát vennéd-e bárelyiknek:
1) A becenév input-ot ellátod egy onclick-el és abba tiltod le a checbox-ot, bár ebben az esetben ha nincs beírva semmi is le lesz tiltva, ha belekattintanak.
2) Csinálsz egy LOOP-ot, pl fél másodpercenként lefut az adott JS, ellenőrizve, hogy történt-e valami változás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Star Citizen
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest