Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Először is köszönöm mindenkinek a választ.
Nem gond ha fizetni kell , a #8484 -et se ingyen gondoltam.
Goldoltam hátha van itt tanár.
Több udemy-t is vettem, illetve youtuber-t nézek, de ahogy írtam mind azt mondta kezdjek el csinálni vmit, ne csak tutorialokat nézzek.
Viszont ha honlapot akarok, akkor wix, worldpress, webflow...stb teljesen felesleges saját honlaphoz nekiállni tanulni./nem céges/
Ennek is azért kellett neki esnem, mert a flash oda lett, és az a fa struktúra nagyon kell egy családfához.
Ha pedig meg kell tanulni, akkor nem szeretnék ismét flash lyukba esni, így mindent én akarok felépíteni. /nem holnapra/martonx:
Több évem van benne, csip csup családfa az amit 1 nap alatt össze lehet dobni.
Én 1700 végéig mentem még csak vissza, születési anyakönyvek meg minden, de rengeteg időt toltam bele./majd 300 ember/
Nehogy félre értsd, nem lenézem amit csináltál, csak azt írom az nem pár nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest