-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Attól függ, milyen stack-et használsz. Amíg bitgépekkel gpio-zól, meg elég egy uart, azzal el lehet szórakozni asm-ben. Nem vagyok én ellene a gyakorlatnak. Ha nagyon az a kedvenced, játszadozz fpga-kkal is. Abban a környezetben aztán lehet bármit órajel élváltásonként számolni. Még hogy asm? Az már egy egész processzor! Azt a kényelmesen dőzsölős mindenségit..
Viszont ha tovább lépsz az uart-ról usb vagy ethernet felé, akkor az asm kispolcra fog kerülni. Asm programok egészében a 4 kb-ot nem szokták átlépni. A 8 kbyte asm-ben már nagyon sok. Usb és ethernet stack önmagukban 30-30 kbyte-ok. Csak egy példa volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kés topik
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest