-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a helyzet, hogy nem tervezek átmenni USB és Ethernet vonalra. USB-hez van egy remekül működő USB analizátorom, az átviszi a szükséges adatokat. Az internetre még nem szabadítom az ilyen jellegű programjaimat, mert még öntudatra ébredne a Skynet
Eddig egyébként borzasztó sok mindent meg tudtam oldani PIC-el anélkül, hogy bármi hiányosságot is éreztem volna.Egyszer kipróbáltam az Arduino-t is. Nem jött be. Főleg az nem, hogy egy egyszeri, az Ino alaplapjára integrált LED villogtatása fordítás után nagyobb adathalmazt eredményezett, mint Asm-ben ez az apróság. (A videóban szereplő eszközt mondjuk közösen csináltuk Édesapámmal, de jól szemlélteti a lényeget)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest