Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A PIC kapcsán csak annyit, hogy nem fogok áttérni C-re. Hogy miért? Mert ha lehet, akkor a bugos blokkprogramozást meghagyom annak, akinek nincs ideje egy jól átgondolt, letisztult, célorientált programot megírni - vagy csak szimplán nem képes rá.
Az viszont, hogy milyen PIC-et használ az ember, nagyban függ attól, hogy mi a feladat. PIC10 és PIC18-as szériák a külön kedvenceim. A DIP foglalat pedig mellékes, többször dolgozom SMD éretben, mint másban.
Úgyhogy erről igazán kár is vitatkozni, ez ízlések és pofonok.Nem mellékesen egyébként, áttértem egy HMI programozói platformra. Régen elég sokat dolgoztam a Nextion HMI-vel és úgy látom, hogy a szimulátora egyfelől kiválóan fut a gépen, másfelől képes kommunikálni a portokkal. Így végül ebben a formában fogom kivitelezni a programot. Bár ez már félig-meddig C...
nevemfel: Így akartam fogalmazni én is. Bár mostmár mindegy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autóhifi
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest