-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
martonx #7878 üzenetére
"jsfiddle-nek a html részébe erőltetted bele a javascriptet
"
Merő lustaság, ahogy az inline style és a <br /><br /> is. Sorry
"Aztán a js-ben dataset-et nem használtad jól."
Datasetet? Úgy tudom azt én nem is használtam az első verziós kódban. Vagy de?
" klasszikus es5 ...Béna metódus elnevezés (MyFunction WTF?) "
Hallottam már valamit ES6-ról de lövésem sincs amúgy mi az, ennek utána kéne olvasnom.
Tutorialokat olvasgatva férceltem össze a kódot. És amikor ilyeneket csinálok, akkor meghagyom az eredeti elnevezéseket, amíg mással nem ütközik. Amúgy sok netes tutorialban a myFunction() elnevezést használnak a példakódban. Nem én találtam ki."minden sornál meg lehetett volna állni, és kifejteni, hogy mi miért nem jó"
Természetesen minden új infót szívesen veszek (mi miért nem jó, hogy lehetne jobb), mert abból tudok tanulni és fejlődni. Nem végzek semmilyen webfejlesztői sulit, a netről szedem össze a tudást, ami néha nem biztos hogy a jó irányba visz, épp ezért vagyok ezen a fórumon is, mert itt vannak a témában tapasztaltabb fórumozók.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged