Hirdetés
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Na végre valami konkrétum, hogy mit is szeretnél, mert a szeretnék valamitet, értem én, hogy valamit szeretnél, de mégis mit válaszoljak rá.
Ez így viszont már némi konkrétum, amiben meg lehet kapaszkodni.Ezt csak hackelve, és csúnyán tudod megoldani, pl. behúzod az iframe-et az oldaladra, hideolod / 1px méretűre zsugorítod, utána már javascripttel ki tudod szedni belőle amit akarsz.
Ha az oldaladon valuta érték megjelenítés a cél, akkor ehhez vannak direkt ingyenes API-k pl. MNB-nek, amiket szintén le tudsz javascripttel kérdezni. Én az iframe-es hackelős megoldás helyett, ezt az utat javaslom.
-
Rossz az irány.
Ha iframebe teszed be, akkor nem tudod kontrollálni mi töltődjön be. Be fog töltődni az egész oldal.Ezért javasoltam a Fetch APIt, vagy Axiost, és JQueryt parsoláshoz, de így is elég lassú lesz, és feleslegesen fog letölteni a böngésző több kilobájtnyi HTMLt.
Javasolnám, hogy keress valami exchange rate APIt, ahonnan a árfolyamot gyorsan és egyszerűen meg tudod kapni.
Amit te akarsz az már a web scraping témakör ami nehézkes, macerás, és nem hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256Gb Zöld, jó akkumulátor
- MSI Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- új Sony PlayStation 5 Slim 1 TB + DualSense kontroller
- P1 Gen6 16" QHD+ IPS i7-13800H RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest