Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cattus
    addikt

köszi

lementés alatt semmit nem értek, vagyis nem látom, hogy mi értelme ily módon az üzenet kezelésnek, mármint az jó, hogy én most látom ezt, de a felhasználónak gondolom nem kell ez, esetleg el lehetne ezt küldeni servernek, vagy nem is tudom miért jó ez

Amúgy ha egy konkrét weboldalt akarok csinálni, akkor ha e szerint építeném fel a frontendet, akkor az megfelelő lenne? pl lenne 2 adatbázis táblám, akkor ehhez majd 2 service kell, azt ugyan így bedobom csak app mappán belülre és használom, vagy ezt elszeparálják vagy akármi?

Most nem tudom pontosan a tutorial-ban mi van, általában a userek felé szokták tudatni, ha egy művelet sikeres volt / failelt.

Ez nagyban függ attól, hogy a backend hogyan működik, milyen végpontjai vannak (bár ez nem mindig feltétel, lásd GraphQL), és az alapján tudja a kliens hívni. Meg attól is függ, hogy a user felé hogyan jeleníted meg az adatokat. De egy egyszerű CRUD app esetében igen, egy táblához tartozik egy API endpoint, amit meg akarsz jeleníteni valahogyan a frontenden.

Új hozzászólás Aktív témák