- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
nincsmit, megprobálok mindig mindenkinek segíteni ha tudok
A honlapomon [link] van egy lenyílos dolog. Ha az egeret a letöltések menüre viszed akkor láthatod a scriptet. Egyet nem értek, Opera, Mozillaával müxik, de IE-vel nemakarja a lenyílósban a hátteret a szöveg mögött szinezni. Régen jó volt, szerintem azóta nem műxik ie alatt amióta ujrapakoltam a gépet, és ezért szeretném lecserélni egy olyanra ami mindegyik böngésző alatt fut. Nemtudom h nálad jól fefut-e de nálam nem akar, sajna mostmár a link, se megy rajta. Az eredeti js-t (nem nevetni) az rtl klub oldalárol szedtem le, és érdekes az rtl oldalán még most is működik az a js, de nálam nem :S Pedig az rtl oldláról leszedett js-hez tartozó összes cuccot leszedtem hozzá, és csak azt rtam át amit kellett. Amugy igen, framén belül kéne a lenyílós cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Scum
- DOOM - The Dark Ages
- Magisk
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged