Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
én is ezt kérdeztem, de már mindegy, közben megtaláltam a megoldást, csak nem volt nagyon egyértelmű... a lényeg, hogy JS-ben elég sokféleképpen meg lehet oldani mind a fv-definiálást, mind az objektum-felépítését (gondolok itt tagfüggvényekre)
---
az lehet szerintetek, hogy egy szintaktikai kiemelést tudó program csak 100 sor mélységig nézi a zárójelpárokat? Ettől még a fordítóprogram ugye végtelen mélységig elemzi őket, szóval attól még, h a szerkesztőm nem jelöli meg párként a szerintem összetartozókat, attól még a kód helyes

ezerszer átnéztem, tuti, hogy a szerkesztő nem elég ''okos''
sajnos nem tudom ezt a mélységet sehol sem állítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Slim 250GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 21.1.0, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest