- Apple MacBook
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
- Házimozi belépő szinten
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
Ahogy én látom a Trixie támogatja az IE8 user scripteket, sőt arra találták ki: Trixie 0.2.3
To operate it:
1.put your userscript in c:\Program Files (x86)\Bhelpuri\Trixie\Scripts\ folder (it contains some samples you can start with)
2.restart IE or go to "Tools" -> "Trixie Options" menu and click "Reload Scripts" button (no need to restart IE)Már be is integráltam az IE8 böngészőbe a telepítővel, előtte fel kellett rakni az XP SP3-ra a NETF 2.0 -át.. nekem nem volt fenn!
Már csak a megfelelő user script megírása hiányzik! Mivel be és ki tudom kapcsolni a többi Trixie scriptet is az eszközök menűből megnyíló Ablakban!

Másik böngésző nem megoldás nekem, mert sok oldalt nyomtatni szeretnék a vodafone oldaláról IE8 alatt és felül foglalja a helyet a figyelmeztető ablak a Vodafone lapon pl., hogy váltsak böngészőt... sajnos nem integráltak az oldalba X-et vagy Ok-t, hogy eltünjön!

Tudnál segíteni a megfelelő script megírásában?
Új hozzászólás Aktív témák
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest