Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Nekem SSD van alatta, NodeJS-el próbáltam és pár letöltött modul volt még amit egyszerre kellett berántania indításkor, de ezen kívül más nem ment alatta. Nem tudom miért, de nagyon zabálta a memóriát. Így maradt a Sublime vagy NetBeans. Valaki használta már a GitHub Atom-ját? Még azt próbálgatom most, de tudásilag szinte a Sublime buta szintjén van. Nem tudom, hogy bővítsek-e memóriát, ugyanis itt van az SSD.
-
martonx
veterán
Na mondjuk én csak "kisebb" 10-15 projektes solution-öket futtatok maszekban a gyenge gépemen, azok elég szépen muzsikálnak. Ja, és van egy 42 projektes Nopcommerce is, na azt tényleg csak mazochistáknak érdemes elindítani azon a gépen. Kizárólag webfejlesztésre használom, így a Xaml editort még sosem próbáltam, a js, cs, cshtml editorok szvsz nem foglalnak sok erőforrást.
Illetve vannak komoly erőforrást igénylő pluginek, mint pl. a Resharper, na azt is elefelejthetem a 4GB-s gépen.A TFS részt megnéztem, igaziból pont az alap TFS verziókezelő funkcionalitást a VS2015 Community is támogatja, amiket nem támogat, azok a magasabb szintű TFS funkciók.
Fő melóban Github-ot használunk, szóval azzal is van tapasztalatom bőven, annak is megvannak a maga előnyei, hátrányai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest