Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adam_

senior tag

válasz Sk8erPeter #4779 üzenetére

Köszönöm szépen a tippet, megismerkedtem a animation.css és a JQuery féle együttes animációkkal, nagyon jól néznek ki az oldalamon. Megy a hover, click funkcióval is szépen, viszont, az automatikus késleltetett animációt waypointssal még mindig nem sikerült belőnöm. Pedig ez lenne a kulcsa a header rész görgetés általi opacity csökkenésének, valamint az oldalon található szöveg (kép) animációkra, ami a júzer görgetésére következik be a lentebbi részeken. One page design által felépített oldalról van szó, ha ez valakit érdekelne. :)

Tehát a kérdésem a következő. Próbáltam JSFiddleben is összerakni a dolgot, nem megy. JSFiddle itt. Tehát pl. hiába van az utolsó pár paragraphnak osztályra megadva, nem ugrik fel semmilyen figyelmeztető ablak. Mit rontok el?

Sk8erPeter linkelt oldala alapján csinálgattam, amit mégegyszer köszönök, de ez a waypoints nem nagyon akar működni.

Köszönöm a válaszokat!

• adam_

senior tag

válasz Sk8erPeter #4779 üzenetére

Dánkesőn :) És még egy, hol tudnám esetleg azt belőni, hogy a fixed headertől függetlenül valóban ott álljon meg az oldal a menüpontra kattintás után, ahol az anchor tag van? Mert akár hova is írom #zyz tartalom linket, nem ott áll meg, hanem kb. egy negyed oldallal lentebb. Remélem érthetően írtam. Nyilvan a fixed pozicionalt header miatt ez picit alabb csuszik. Esetleg erre valami klassz módosítás ebben a JQueryben:

$(function() {
    $('a[href*=#]:not([href=#])').click(function() {
    if (location.pathname.replace(/^\//,'') == this.pathname.replace(/^\//,'') && location.hostname == this.hostname) {
    var target = $(this.hash);
    target = target.length ? target : $('[name=' + this.hash.slice(1) +']');
    if (target.length) {
    $('html,body').animate({
    scrollTop: target.offset().top
    }, 1000);
    return false;
    }
    }
    });
    });

Előre is köszönöm.

Valamint még egyet gyorsiba, aztán el kell tűnnöm egy kis időre mára. Ehhez és ehhezaz oldalhoz hasonló animációt, miszerint ahogy görgetem le az oldalt, úgy jelenik "villan" fel a tartalom, mivel tudnám elérni? Nálam csak szövegeknek, és a képnek kellene jó lenne, ha így jelennének meg a onepagedesignomban. :)

Új hozzászólás Aktív témák