- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4779 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, megismerkedtem a animation.css és a JQuery féle együttes animációkkal, nagyon jól néznek ki az oldalamon. Megy a hover, click funkcióval is szépen, viszont, az automatikus késleltetett animációt waypointssal még mindig nem sikerült belőnöm. Pedig ez lenne a kulcsa a header rész görgetés általi opacity csökkenésének, valamint az oldalon található szöveg (kép) animációkra, ami a júzer görgetésére következik be a lentebbi részeken. One page design által felépített oldalról van szó, ha ez valakit érdekelne.
Tehát a kérdésem a következő. Próbáltam JSFiddleben is összerakni a dolgot, nem megy. JSFiddle itt. Tehát pl. hiába van az utolsó pár paragraphnak osztályra megadva, nem ugrik fel semmilyen figyelmeztető ablak. Mit rontok el?
Sk8erPeter linkelt oldala alapján csinálgattam, amit mégegyszer köszönök, de ez a waypoints nem nagyon akar működni.
Köszönöm a válaszokat!
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4779 üzenetére
Dánkesőn
És még egy, hol tudnám esetleg azt belőni, hogy a fixed headertől függetlenül valóban ott álljon meg az oldal a menüpontra kattintás után, ahol az anchor tag van? Mert akár hova is írom #zyz tartalom linket, nem ott áll meg, hanem kb. egy negyed oldallal lentebb. Remélem érthetően írtam. Nyilvan a fixed pozicionalt header miatt ez picit alabb csuszik. Esetleg erre valami klassz módosítás ebben a JQueryben:
$(function() {
$('a[href*=#]:not([href=#])').click(function() {
if (location.pathname.replace(/^\//,'') == this.pathname.replace(/^\//,'') && location.hostname == this.hostname) {
var target = $(this.hash);
target = target.length ? target : $('[name=' + this.hash.slice(1) +']');
if (target.length) {
$('html,body').animate({
scrollTop: target.offset().top
}, 1000);
return false;
}
}
});
});Előre is köszönöm.
Valamint még egyet gyorsiba, aztán el kell tűnnöm egy kis időre mára. Ehhez és ehhezaz oldalhoz hasonló animációt, miszerint ahogy görgetem le az oldalt, úgy jelenik "villan" fel a tartalom, mivel tudnám elérni? Nálam csak szövegeknek, és a képnek
kellenejó lenne, ha így jelennének meg a onepagedesignomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Futás, futópályák
- Metal topik
- További aktív témák...
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged