Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hat, elotted a lehetoseg, tudom, hogy neked is vannak olyan kodjaid/eseteid amik megernenek egy fuggvenyt

En folyamatosan bovitgetem, de ugye ez lassan megy, mivel egyedul csinalom. Ellenben biztos vagyok benne, hogy hasznos dolog (legalabbis nekem).
Pl ma is
[link]
function easyToUseBadLogicalAND(arr) {
return arr && arr.length;
}Az egesz abbol indult ki, hogy review-oltam, es volt egy ilyen a kodban (egyszerusitve persze szv pl a valtozok miatt ne szoljatok be
)var y = x && x.length ? true : false;
Ami nyilvanvaloan egy antipattern, lenne, de megsem az. Akkor lenne igazan antipattern, ha
var y = x && x.length > 0 ? true : false;
De mivel az && nem biztos, hogy mindenki szamara egyertelmuen mukodik, ezert megert egy kis kodot szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% gyári Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)