- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Speeedfire #4334 üzenetére
Összetett adatmodelleknél valóban gázos volt a knockout vagy te szervezted rosszul a kódot? Pl. egyik legnagyobb eltérés a ko vs angular között, hogy ko alatt úgy szervezed a kódod ahogy akarod. Az angular viszont sokkal jobban belekényszerít az adott homokozóba.
A legutóbbi angularjs-es projektem több hónapig tarott. Végült most hagy ne számoljam meg, de több tucat js file-ból és fogalmam sincs hány ezer / tízezer kódsorból áll.
Ugyanilyen nagyságrendű ko-s projekteken is szoktam dolgozni.
Megnéztem az általad belinkelt tutorialt, erről beszéltem. Ilyen szinten még minden szép és jó.
"és kiegészítőket kellett leszedni hozzá" - ko-hoz kiegészítőt kellett leszedned? Miért angular-hoz nem kell? Ok, routingot és DI-t valóban tud az angular alapból, de ezeket a komponenseket bármikor ko mellé is oda tudod tenni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #4334 üzenetére
"Ez a planjs nagyon jónak tűnik.
"
Mármint úgy érted, tetszik a plain JS?(#4316) Jim-Y, (#4319) dqdb :
Jól hangzik, majd kipróbálom, kösz.dqdb, ezt mennyi idő alatt sikerült összehozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő